Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935532





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Boek "De Klokkenluiders van HaZoDi Zwart op Wit" komt er ook zonder Vera Vrancken.
01 oktober 2013
Klokkenluider Vera Vrancken wil over de ganse lijn de toon aangeven.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.227.000
Lanaken 1 oktober 2013.

Omdat Vera Vrancken zichzelf als opdrachtgever van het boek had uitgeroepen en over de ganse lijn de pen dan de auteur wil hanteren, heb ik als auteur aan de handrem getrokken. Vera Vrancken wil haar zin over de volle lijn doordrukken en veelt geen tegenstand noch tegenspraak. Al hebben de Klokkenluiders met Vrancken op kop, op vele onderdelen gelijk, toch is hun gelijk niet absoluut. Er zijn nog andere waarheden en de auteur wil de vrijheid hebben ook die in het boek te brengen maar met Vera Vrancken is dat onmogelijk, zij wil de volledige zeggenschap en controle, een bij HaZoDi -en daarbuiten- gekend handelsmerk van Vrancken.

Advocaten.
Vera Vrancken liet aan de auteur in een e-mail van 6 september 2013 weten : " ik ben niet akkoord dat mijn advocaten vernoemd worden in het boek ", in datzelfde e-mail bericht schrijft Vera : ".. per slot van rekening ben ik nog steeds de opdrachtgever van het boek ..". Dit is voor de auteur de spreekwoordelijke druppel en die illusie heb ik Vera als auteur ontnomen. Tijdens een interview met Sven Mary van 7 december 2012 zei de advocaat ondermeer "...ik ben geen psychiater voor die mensen, ik ben maar een advocaat, wij hebben in dat dossier gedurende vier maanden stront opgeruimd, deze dames zijn onverzadigbaar ...", einde citaat. De rest van dat interview leest u in het boek. Dat Vera Vrancken inderdaad onverzadigbaar is, heb ik als auteur vooral de laatste drie maanden mogen ervaren,Mary-Ann en Anita roeren zich niet. Vera hangt elke dag één uur aan de telefoon en als kers op de taart,om half elf 's avonds nog twintig e-mails met vele bijlagen,voor Vera geen uitzondering.

               " .... wij hebben in dat dossier gedurende vier maanden stront 
                         opgeruimd, deze dames zijn onverzadigbaar ... "

Oproep.
Het boek zal geschreven worden aan de hand van bewijsmateriaal en met voldoende gecheckte informatie. Alhoewel ik over voldoende legaal bekomen bewijsmateriaal beschik, doe ik hierbij een oproep aan iedere binnen de HaZoDi affaire betrokken partij om mij te informeren over hun versie, of hun verhaal te doen. Als de partijen die ik poog te contacteren of om een reactie vraag, niet willen reageren, dan is dat hun zaak, ik doe tenminste de moeite om mijn informatie te checken.Ik vooral een oproep aan Klaykens,Baens,Sweeck,Vanloffelt en anderen die in documenten veelvuldig genoemd werden. Mensen die mij een sms sturen met het bericht "wij zullen nooit praten",hebben ongelijk.Ik kijk uw e-mail tegemoet 
 

                  " ... doe ik hierbij een oproep aan iedere binnen
                    de HaZoDi affaire betrokken partij om mij te 
               informeren over hun versie, of hun verhaal te doen ...."

Terug getrokken.
De twee klokkenluiders Mary-Ann en Anita hebben zich teruggetrokken en onthouden zich van elk commentaar, dat is hun goed recht. Hopelijk vinden Vrancken en Delvaux ook de weg om op te houden de auteur te bestoken met bakken niet bewezen aantijgingen en zware beschuldigingen ten laste van invloedrijke personen die de auteur niet zinnens is in het boek te brengen.

Het manuscript is voorzien tegen einde 2013 maar het kan, afhankelijk van nieuwe hindernissen, nog uitlopen.
 
Artikel n° : 10/13/5125
Geplaatst : 8:19 1/10/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 01 oktober 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.