Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926356





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Symposium gewelddadig radicalisme_MM-218-12_Update1
24 september 2013
 Krachtlijnen ter bestrijding van het gewelddadig radicalisme uiteengezet.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.222.000
Brussel / Lanaken 24 september 2013.

--- Update 1 16:31 25/09/2013
 Namen deelnemers persconferentie.
Op de valreep, maar na het afsluiten van het artikel, ontvangen wij van Ann Cossement, persverantwoordelijke Algemene Directie FOD BZ Veiligheid en Preventie, alsnog de namen van de deelnemers, waarvoor dank.
Ingrid Van Daele, persverantwoordelijke van Joëlle Milquet, bleef in gebreke. Worden we,omdat we dergelijke discriminatie durven aanklagen, van de perslijsten verwijderd? Indien ja, is het maar zo, het publiek mag en moet weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat,politiek en pers gaan hand in hand.

Persconferentie.
Altijd weer hetzelfde, er is een persconferentie en dan kan en mag iedereen vragen stellen maar de "grote?" pers zwijgt dan in alle talen, geen vragen. Als de persconferentie afgelopen is mag de "grote?" pers
individuele vragen stellen! Het is daar dat het met de correcte berichtgeving fout loopt, het is dan dat de politici de journalisten de pap in de mond geven, politiek en klassieke pers is één pot nat en draait het publiek doorgaans een rad voor de ogen.
--- einde update 1

Op initiatief van minister Milquet organiseerde de Algemene Directie Veiligheid en Preventie van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken, vandaag een internationaal symposium over de preventie van het gewelddadig radicalisme.Er was daarvoor samenwerking met EFUS -European Forum for Urban Security-. Tijdens het symposium kwamen internationale,nationale en lokale deskundigen evenals vertegenwoordigers van de academische wereld en onderzoekers en vertegenwoordigers van de politiediensten en veiligheidsdiensten samen, om hun zienswijzen en de krachtlijnen uiteen te zetten.


Het panel tijdens de persconferentie vandaag in hotel Bloom aan de Koningstraat. In het midden Joëlle Milquet, de overige namen werden door de persdienst -Ingrid Van Daele- niet aan Morsum Magnificat bekend gemaakt -sic-.

MM_218_12_Radicalisering.pdf  -  volledig artikel -

Artikel n° : 09/13/5117
Geplaatst : 19:38 24/09/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
jvds
 

Laatste update ( 25 september 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.