Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927075





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Het CGKR en Kif Kif willen de vrije meningsuiting beknotten.
13 september 2013
Islamitisering van onze samenleving moet stoppen, zegt het Vlaams Belang.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.200.100
Antwerpen / Lanaken 12 september 2013.

Het CGKR, het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding, volgens deze redactie in het leven geroepen met als doel buitenlanders te bevoordelen, heeft, samen met haar multicul- vriendje Kif-Kif een nieuwe manier ontdekt om Filip Dewinter aan te pakken, althans dat is de overtuiging die Vlaams Belang parlementslid Dewinter heeft.


Politiek correcte elites.
Onder andere dankzij de komst van het internet, beseffen deze politiek correcte elites en instellingen dat hun pensée unique meer en meer wordt doorbroken door de gewone man. Dat zint deze totalitaire denkers natuurlijk niet, en daarom voeren de gedachtepolitie van Jozef De Witte en de oikofobe weg-met-ons-zelfhaat-multikulclub Kif Kif de censuurstrijd op ten aanzien van iedereen die niet gelooft in het islamofiele multikulsprookje dat het establishment ons al decennia probeert wijs te maken.

Moslimuitzendingen op VRT.
Om de vrije meningsuiting, ook op het internet, meer en meer aan banden te leggen, voert Kif Kif nu een hetze tegen de Facebookgroep ‘Geen-moslimuitzendingen-op-VRT’ -https://www.facebook.com/groups/161041593980256/?fref=ts-. Die werd destijds in het leven geroepen door de schoonbroer van Filip Dewinter, en dit als reactie op het feit dat de openbare omroep programma’s zou gaan uitzenden van de Moslim Televisie en Radio Omroep -MTRO-. De Facebookgroep werd opgericht als een zogenaamde ‘openbare groep’ -geen ‘besloten’ of ‘geheime’ groep-, staat dus open voor iedere Facebookgebruiker om lid te worden, en stelt slechts : “Zondagochtend wordt op Eén de eerste uitzending getoond van de Moslim Televisie en Radio Omroep (MTRO), in het kader van uitzendingen door derden. De eerste radio-uitzending volgt op 30 september. Uit uw ongenoegen en nodig uw vrienden mee uit om de VRT te bestoken met protestmails. Mail: Voorzitter raad van bestuur VRT

Juridische intimidatie.
Al snel waren er meer dan 1000 leden die hun ongenoegen uitten over de komst van islamitische uitzendingen op de openbare omroep. Eerst probeerde Kif Kif via Facebook zelf om de openbare protestgroep te laten verwijderen, maar zonder resultaat. Enkele reacties werden -allicht terecht- verwijderd, maar de groep zelf bleef bestaan. Facebook draagt gelukkig de vrijheid van meningsuiting gelukkig hoog in het vaandel. -Wie zegt trouwens dat de verwijderde reacties niet gepost waren door extreemlinkse militanten met als doel de groep plat te leggen?- Dus probeert Kif Kif nu via het CGKR te bereiken wat via Facebook zelf niet lukte: de mond snoeren van andersdenkenden via juridische intimidatie. Kif Kif laat nu immers in een artikel weten een klacht te hebben ingediend tegen de facebookgroep bij het CGKR.

Nuttige idioten.

Zien we Kif Kif dezelfde inspanning leveren voor de meest gore antisemitische, antiwesterse, jihadistische en vrouwhatende Facebookgroepen. Neen, natuurlijk niet, daar is het hen immers niet om te doen. Het enige wat Kif Kif -en ook het CGKR- in essentie wil, is het strafbaar stellen van islamkritiek, en ze zijn daarbij de bondgenoten van de oemma, de Organization of the Islamic Cooperation, de Moslimbroederschap, Al Qaida en jihadisten wereldwijd van allerlei slag. Nuttige idioten van de islam(isering) dus. Bovendien weten Kif Kif en het CGKR donders goed dat de oprichter van de Facebookgroep de schoonbroer is van Dewinter, die dat overigens geheel op eigen initiatief heeft gedaan. Kif Kif en het CGKR hebben dus ook gewoon een nieuwe kans gezien om Filip Dewinter aan te pakken. Een schande en een democratische rechtsstaat onwaardig.



Facebook voor de rechter?
Dewinter besluit zijn persbericht als volgt : "Ik zie de zelfhaters van Kif Kif en het CGKR in de toekomst nog Facebook zélf voor de rechter dagen, of wie weet de uitvinder(s) van het internet, zolang ze maar niet-
politiek correcte meningen kunnen censureren, en onze cultuur kunnen islamiseren".

NVDR.
Deze redactie kan alleen maar bevestigen geen goede ervaringen te hebben met de CGKR en dat de CGKR méér doet voor de discriminatie van de vreemdelingen dan voor de autochtonen, daarvan bezitten wij het bewijs uit enkele dossiers in verband met weigeringen in huurdossiers.Aan de CGKR werd bewijsmateriaal toegespeeld dat er discriminatie qua vermogen was, maar de ultra linkse rakkers van de CGKR maakten er zich vanaf.


Bron : Blaams Belang - Filip Dewinter.
Bewerking : jvds

Artikel n° : 09/13/5105
Geplaatst : 7:25 13/09/2013
Redactie Morsum Magnificat Professioneel. 

Laatste update ( 13 september 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.