Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926358

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Hilde Claes inzake klacht Vera Vrancken voor de K.I. te Antwerpen-Update3
08 september 2013
Zaak schriftvervalsing korpschef Beckers, passeerde niet langs de Raadkamer.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.196.100
Hasselt / Lanaken 08 september 2013.

--- Wijziging 11:22 10/09/2013

--- Update 3 9:36 10/09/2013
Had Claes de bui al zien hangen?
Voorbije week donderdag moet Hilde Claes al jankend het stadhuis verlaten hebben, klanten van een tegenoverliggend café zouden dat vanaf het terras gezien hebben. Of Hilde Claes overmand was door emoties wegens de perikelen met haar wederhelft Tony Coonen waarvan ze al meer dan een maand gescheiden leeft, of het om haar nieuwste "vlam", een arts van het Jesseziekenhuis ging, of dat zij toen de bui al zag hangen wegens de in verdenkingstelling, is ons niet duidelijk.

Volgende klacht met Burgerlijke Partijstelling.
Het zal binnenkort blijken dat er na de oproeping voor de K.I. een volgende klacht met BP op komst is. De HaZoDi affaire is nog lang niet van de baan, er liggen ook nog enkele zaken te wachten bij de Raad van State.

Ook Liesbeth Claeykens en Michel Beckers.
Het verslag van het politiecollege van 17 december 2009 werd door Liesbeth Klaeykens in plaats van Vera Vrancken ondertekend, maar ook Michel Beckers zat mee in dat complot tegen Vera Vrancken, Klaeykens en Beckers maken ook deel uit van die klacht. De K.I.van vandaag is slechts een technische ingreep zegt Sven De Baere.
--- einde update 3  

--- Update 2 8:03 10/09/2013
Lang genoeg geduurd.
Op 12 april 2013 stuurde de advocaat van Vera Vrancken een brief aan het Parket- Generaal bij het Hof van Beroep te Antwerpen. Sven Mary vroeg in die brief om de eindvordering binnen een gepaste tijd te willen nemen. Het gaat om de klacht HA.17.99.369/11 die Vera Vrancken indiende tegen Hilde Claes én Michel Beckers wegens schriftvervalsing. Het Hof van beroep te Antwerpen liet Vera Vrancken op 8 juli 2013 weten dat de zaak vandaag 10 september 2013 om 10u voor de K.I. zou worden opgeroepen, dat blijkt nu 11u te zijn.

Schriftvervalsing.
De klacht gaat over de vervalsing betreffende het organigram tijdens het politiecollege van 17 december 2009 waar Vera Vrancken niet aanwezig was, terwijl burgemeester Claes, Voorzitter van dat college, noteerde dat Vera Vrancken wel aanwezig was en dus haar eigen degradatie zou goedgekeurd hebben, wat niet klopte. Het Comité P. heeft daarover onderzoek gevoerd en onder meer bij het Provinciebestuur stukken in beslag genomen.

Vrancken bewust misleid.
Die dag -17 december 2009- had Michel Beckers aan Vrancken gezegd dat er geen zitting van het politiecollege zou plaats vinden, Vera Vrancken heeft daarvan een getuige -Carlo Medo van het NSPV-. Nadien, toen Vera Vrancken niet meer aanwezig was, stuurde Michel Beckers om 14:43u een e-mail naar Vera Vrancken om te zeggen dat het politiecollege om 15:00u doorgaat, maar Vera Vrancken, die in haar niet meer aanwezig was, ziet die e-mail niet en was dan ook op het politiecollege niet aanwezig.

Beslissing genomen.
Het is tijdens dié zitting van het politiecollege dat er een nieuw organigram werd doorgevoerd dat Vera Vrancken zogezegd zou goedgekeurd hebben, terwijl ze niet aanwezig was. Hilde Claes heeft dat als Voorzitter van het Politiecollege onderschreven en dat was schriftvervalsing.
--- einde update

--- Update 1 6:39 10/09/2013
Knack wist het beter dan Vera Vrancken.
http://www.knack.be/nieuws/belgie/burgemeester-van-hasselt-hilde-claes-in-verdenking-voor-schriftvervalsing/article-normal-105673.html
--- einde update 1

Binnen enkele dagen, meer bepaald op 10 september, wordt voor de K.I. te Antwerpen, Waalse Kaai 35A, de zaak 2013/TO/60 opgeroepen tussen Vera Vrancken en HaZoDi. De oproeping voor de K.I. is eigenaardig en zelfs de advocaat Sven De Baere, zou volgens Vera Vrancken niet precies weten wat die oproep betekent.

Geen Raadkamer.

Deze zaak heeft te maken met de klacht met Burgerlijke Partijstelling van Vera Vrancken tegen Michel Beckers inzake het organogram waarover onder meer het Comité P., onderzoek voerde en bij de provincie stukken -organogram- in beslag nam. Het is gebruikelijk dat na een klacht met Burgerlijke Partijstelling, de Procureur de zaak naar de Raadkamer verwijst, hier is dat dus niet gebeurd. De zoveelste zet in deze zaak van de Hasseltse Procureur Rubens?

Kink in de kabel.
Ondertussen is sinds gisteren bekend dat de auteur van het boek "De Klokkenluiders van HaZoDi Zwart op Wit" dat op stapel staat, plotseling wegens een aanvaring met Vera Vrancken, heeft afgehaakt. Meer dan een persbericht is daarover niet verspreidt. De personen die via MORSE-Press Vof een boek reserveerden zullen geïnformeerd worden.

K.I. Antwerpen.

De zaak wordt op dinsdag 10 september 2013 om 10u. in zaal D opgeroepen.

NVDR.
Uiteraard weet Sven De Baere wel waarover het gaat, mag daarover niets zeggen. Het moet blijken, dat Vera zelf de bomen door het bos niet meer ziet.


Artikel n° : 09/13/5102
Geplaatst : 19:36 8/09/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck


Laatste update ( 10 september 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.