Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926360





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
PZ HaZoDi top mocht zich uitleven op Rimpelrock-Correctie1
19 augustus 2013
Bakken kritiek op de VIP arrangementen voor uitverkorenen. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.175.500
Brussel / Lanaken 19 augustus 2013

--- Correctie  12:34 23/08/2013
Niet Wit-Gele Kruis.
De verwarring tussen het Wit-Gele Kruis en het Vlaamse Kruis wordt wel meer gemaakt, hier werd die vergissing begaan door een officier van de PZ HaZoDi. Het was het Vlaamse Kruis dat aanwezig was en er werd daarvoor aan de organisatie een bedrag aangerekend, hoeveel weten we -nog- niet.
--- eind correctie 

--- Update 1 17:47 20/08/2013
Calog met VIP arrangementen in Heli federale politie?
Bronnen bevestigen dat, ofwel tijdens Rimpelrock -11 augustus - of Pukkelpop 15-16-17 augustus - “geselecteerd” Calog personeel -dat ook al door de stad Hasselt, tot groot ongenoegen van veel politieambtenaren met een VIP arrangement werden bedacht en zich opvallend ongepast hebben gedragen-  aan boord van de Heli van de federale politie zouden zijn genomen om een trip boven de weide te maken.
Uiteraard worden daarover vragen gesteld.
Morsum Magnificat stelde daarover volgende vraag in e-mail aan de persdienst van de federale politie:
" Kan de federale politie bevestigen dat deze Heli trips met Calog personeel aan boord boven de festival weide -Rimpelrock en/of Pukkelpop- op voormelde data plaats hebben gevonden? .."
--- einde update 1

De voorbije weken was er weer voldoende aanbod aan massahysterie, onder meer Rimpelrock, daar kon niet alleen "Het Volk", maar ook een aantal kopstukken van de PZ HaZoDi zich duchtig amuseren en uitleven. Voor Rimpelrock hebben een aantal uitverkorenen zich maar al te graag door de stad Hasselt met een exclusief VIP arrangement laten verleiden. Het socialistische Bourgondische leven vierde tijdens Rimpelrock weer hoogtij. Deze redactie kreeg daarover pittige informatie die we nog verder dienen na te trekken. We probeerden korpschef Pirard te bereiken en stuurden een sms, maar geen reactie. Dorien Baens bevestigde dat zij inderdaad met een VIP arrangement werd bedacht. Voor de keuze wie dat te beurt viel, verwees Dorien Baens ons naar Hilde Claes, die net zoals Tony Coonen, weer niet te bereiken was.

Nimfen van Pirard.
We ontvangen een bericht dat handelt over de kliek rond Rohnny Biets die zich op Rimpelrock mede hun VIP arrangement, mochten bezatten terwijl agenten onder een ijzeren regime -doelend op Biets- als marionetten op straat stonden, klinkt het in het bericht aan deze redactie, ook dat "Inne en Dorien, samen met Hilde Claes al dansend op de weide werden gespot". Het zou dus blijken dat de niveaus A rond de korpschef bij Rimpelrock zich rijkelijk van het VIP ticket hebben bediend en -beschonken- rondliepen.

Iedereen gelijk?

Toen Pirard het kluwen binnen de PZ HaZoDi zou ontwarren, zei Pirard "iedereen is hier gelijk", maar in de praktijk is dat heel wat anders. We willen van Vera Vrancken weten of ook zij, die reeds niveau A is van vóór de politiehervorming, ook werd uitgenodigd.
Vera Vrancken :  "van Pirard krijg ik alleen aangetekende brieven en dreigingen niet op Facebook te mogen posten", einde citaat. We vernemen ook dat Pirard naar Vera Vrancken, tijdens ziekteverlof, via haar privé e-mail adres mails en sms berichten stuurt met de vraag wanneer zij terug komt werken. Het is niet erg gepast dat een baas op die manier communiceert met een werknemer die ziek is. Het is wel duidelijk dat er binnen de PZ HaZoDi vele maten en gewichten worden gehanteerd, dat de wind door Pirard nog steeds wordt aangewakkerd en wie wind zaait zal storm oogsten. Het afschaffen van de maaltijdvergoedingen voor de leden van de interventiedienst, zit de manschappen ook erg hoog.

Werchter.
Het moet blijken dat de vrouwelijke entourage van Pirard eveneens een VIP bezoek voor Rock Werchter hebben gekregen, daarvoor werd ook een dienstvoertuig van de zone ingezet, dat werd ons ook door een andere bron bevestigd. Er werd daarover gegniffeld.

Tablet.

Recent hebben enkelingen uit de omgeving van Pirard een Tablet gekregen, die hebben ze nodig om hun werk te doen. Maar de Tablets worden mee naar huis genomen om daar voor privédoeleinden gebruikt te worden. Daarvoor zal Pirard wel de uitleg weten te geven dat ze vanaf thuis werken.

Chocri Incasseert en Hasselt betaalt.
Er worden nogal wat vragen gesteld omtrent de rekeningen die door stad Hasselt betaald worden voor het ter beschikking stellen van de politie en de brandweer, dit voor zowel Rimpelrock als Pukkelpop. Daarbuiten zou ook de Wit-Geel Kruis voor meneer Chockri Mahassine gratis werken. Velen vragen zich af, of de politieraadsleden dat allemaal blijven slikken dat Hasselt betaalt en Chocri incasseert. Moeten we ons niet afvragen hoeveel Hasselt nóg meer investeert in Chocri's business dat het daglicht niet mag zien.

Dorien Baens.

Het is ook nog uitkijken naar de benoeming van Dorien Baans waarvan wij al voorspeld hadden dat Dorien zou slagen in de proeven. In de politieraad van september zal de sp.a en de CD&V de benoeming goedkeuren zegt een bron.

Wordt vervolgd in MM 217 10   

Artikel n° : 08/13/5083
Geplaatst : 17:01 19/08/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 25 augustus 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.