Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926360





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Openbare Ministeries falen : Duizenden daken radioactief besmet-MM-217-08
17 augustus 2013
Morsum Magnificat klaagt Belgische Staat aan bij Europees Hof. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.169.300
Lanaken 17 augustus 2013

               Radium 226 is een Alfastraler en meest giftige 
               radio element aanwezig op minstens 3000 daken! 


Morsum Magnificat had gehoopt dat de Groenen de materie van de radioactiviteit waar wij het hier over hebben, zouden oppikken, maar Calvo en consorten zijn niet geïnteresseerd, dat persgeil Groentje moet condito sine qua non de "grote" linkse media halen. Hier gaat het wel degelijk over zeer gevaarlijk radioactief materiaal dat op duizenden locaties afwrijfbaar aanwezig is.


1602 jaar halveringstijd.

Vele illegale toestellen, die gebruikt werden als zogenaamde bliksemafleider maar geen enkel nut hadden, hebben vijftig en meer jaren radioactief gelekt en daken met afwrijfbaar Radium 226 besmet! De reden dat die toestellen er zijn gekomen ligt aan de incompetentie en nooit bewezen corruptie van de ambtenaren van de DBIS en later van het FANC. De radioactieve besmetting die aanwezig is, zal binnen 1602 jaar slechts gehalveerd zijn. De foto op de cover van MM_217_08 toont besmette leien van het dak van het RVT La Kan te Aubel waar een illegaal radioactief tuig die besmetting veroorzaakte. De 4 Bq/cm² die daar gemeten werd is honderd maal hoger dan de wettelijke limieten -KB 20 juli 2001-. Binnen 1602 jaar zal die gemeten waarde nog 2 Bq/cm² bedragen en nog eens 1602 jaar later 1 Bq/cm², dan zijn we dus 3.600 jaar verder !!

Justitie faalt grandioos.
Tijdens de persconferentie van 18 maart 2013 -Milieuhandhavingsprotocol- heeft deze redactie aan de Substituut Procureur-generaal Kathleen Desaegher uiteen gezet dat het Federaal Agentschap Nucleaire Controle bij de verwijdering van die radioactieve tuigen geen enkele controle uitvoert of de vereiste procedures qua verwijdering van besmette delen worden nageleefd. Daardoor worden die delen niet verwijderd en blijven er duizenden daken ontoelaatbaar hoog radioactief besmet achter. Justitie faalt grandioos en dat zal Morsum Magnificat aan het Europees Hof en aan Euratom melden.

AVN Kon opdracht niet uitvoeren.

Het door het FANC erkend organisme Klasse I kon de besmettingen die niet binnen handbereik liggen niet meten. De contracten met hun personeel liet het gebruik van ladders, of in gondels of hijskooien stappen, niet toe. AVN heeft dat aan het FANC gemeld.

FANC Faalt nog steeds.
Nogmaals, het FANC heeft sinds de vuile was in 2007 is opgehangen nog nooit een nieuwe audit ondergaan waardoor wordt bewezen dat zijn nu goed werken. In casu doen ze dat zéker niet, die radioactieve besmettingen moeten na het verwijderen van die tuigen worden opgeruimd, maar dat mag niet, het kost te veel. Het FANC moet de bevolking niet alleen tegen de radioactieve stralingen, maar ook tegen de besmettingen beschermen en dat doen ze niet.  Het FANC werd zelfs als een keer veroordeeld wegens niet correct informeren van de bevolking, hier en hier zijn de bewijzen daarvan.

 MM_217_08_Daken_Radioactief_Besmet.pdf  -volledig artikel -
     
Artikel n° : 08/13/5080
Geplaatst : 16:30 17/08/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 19 augustus 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.