Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926360





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Moordenaar Aurore Ruyffelaere was recidivistische uitgewekene.
16 augustus 2013
Vlaams Belang wil strenger en duidelijker uitwijsbeleid.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.168.600
Brussel / Lanaken 16 augustus 2013.

De moordenaar van Aurore Ruyffelaere, die na een avondje uit op de Gentse feesten werd vermoord, kreeg, zoals het Vlaams Belang uit een goed ingelichte bron vernam, van de Dienst Vreemdelingenzaken -DVZ- al vijf maal het bevel om het land te verlaten. De Rus, Andrei Grigoriev, legde echter de bevelen eenvoudig naast zich neer. De moordenaar heeft anderzijds wel pech gehad dat hij de dochter van de bekende Clair Tillaert heeft vermoord.


Beloning.
DVZ bevestigt dat, ondanks de manifeste onwil van Grigoriev, deze toch door toenmalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie, Melchior Wathelet, werd geregulariseerd, waarmee nogmaals bewezen wordt tot welke perverse effecten het lakse asielbeleid van de voorbije jaren kan leiden, alle symboolpolitiek en mediapropaganda rond De Block ten spijt. Bovendien lijkt het erop dat, wanneer de bevelen voldoende en lang genoeg genegeerd worden, er een beloning volgt onder de vorm van een regularisatie.

Niet de enige moord door illegalen.
Deze laatste moord is niet de enig die gepleegd werd door een illegaal. In het verleden was er onder meer de roofmoord op Joe Van Holsbeek, de moord op Chantal Thierie door de Iraniėr Kianoush Darian, de moord op taxichauffeur Raul Simeon door zijn collega Crisanto Pinkihan Attolba en de poging tot moord met verschillende messteken op Kelly Hesters door Maen Al Yassin -deze illegaal pleegde een brutale moord op het Duitse meisje Melanie Dombrowski-. Het Vlaams Belang wil daarmee niet stellen dat iedere geregulariseerde illegaal een potentiėle moordenaar is, maar wel dat het bewust negeren van de Belgische wetten, zoals Grigoriev deed, een aanwijzing is dat dergelijke individuen niet zomaar geldige papieren in de hand gestopt mogen krijgen.

Grote verantwoordelijkheid.

Alleszins dragen ministers en staatssecretarissen die zomaar in het wilde weg regularisaties en papieren blijven uitdelen een verpletterende verantwoordelijkheid voor de drama's die voortvloeien uit dergelijke misdaden.

Bron : Vlaams Belang.
Bewerking : jvds

NVDR.
Deze moord was relatief snel opgelost en dat heeft misschien iets vandoen met het feit dat de moeder van Aurore -Claire Tillaert- lid is van de Vrouwengrootlloge, wat hier zeer waarschijnlijk een hulpje is geweest om meteen de medewerking te bekomen van justitie, hetgeen uiteraard de pijn en het verdriet van de nabestaanden niet zal verzachten.


Artikel n° : 08/13/5077
Geplaatst : 19:56 16/08/2013
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Laatste update ( 18 augustus 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.