Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926361





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
PZ HaZoDi : Is Hilde Claes de nieuwe vlam van Pirard?-Update2
07 augustus 2013
Waar er rook is, is er ook vuur zegt het spreekwoord.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.159.700
Lanaken 7 augustus 2013.

--- Wijziging   22:03 7/08/2013

--- update 2 19:40 7/08/2013
Smerige roddels.
De woordvoerster van Hilde Claes, Ann Louwet, ontkent de berichten formeel en noemt het lelijke smerige roddels en geruchten die niet kloppen. Zij is daar zo zeker van dat zij haar hand daarvoor in het vuur durft steken. Ook de geruchten dat zijzelf genoemd wordt in verband met Tony Coonen - de man van Hilde Claes, red.-, kloppen niet en in de marge zegt zij dat zij dergelijke roddels beu is.
NVDR.
Onze bronnen over deze vermeende relaties van Pirard, komen niet van één van de vier klokkenluiders, maar uit andere middens. Korpschef Pirard heeft zich door enkele affaires, onder meer deze met CVDH uit Sint Truiden, wel een stevige reputatie toegemeten, dat staat als een paal boven water. Het verhaal CVDH werd ons door één van de betrokken partijen bevestigd. 

--- einde update 2

--- Update 1 18:12 7/08/2013
Geen enkele relatie.
In een SMS bericht om 18:10 u laat korpschef Pirard het volgende weten : "uw betrouwbare bron is fout. Ik heb geen enkele relatie met Hilde Claes ", einde citaat. In feite klopt dat niet, ze zijn alvast partner in de politieraad en het politiecollege.
--- einde update 1

Met de regelmaat van een klok ontvangen we berichten dat de korpschef van de PZ HaZoDi -Philip Pirard- nu een boontje heeft voor de Hasseltse burgemeester Hilde Claes die ook voorzitter is van het politiecollege. Het is een publiek geheim dat Tony Coonen -De Voorzorg- de woordvoerster van Hilde Claes het hof maakte. We hebben daarover toen reeds vragen gesteld aan Ann, maar de woordvoerster reageert niet op onze vragen -als ze al bereikbaar is-.

Haar in de boter.
In maart ontvingen we van een goed ingelichte bron het bericht dat Hilde Claes tijdens het carnaval ferm was doorgezakt en "er moet thuis toch een flinke haar in de boter zitten met Don Juan", met Don Juan wordt Tony Coonen bedoeld. Daags nadien was er 's morgens om 9u een vergadering van het BOC en volgens aanwezigen zag Hilde er "belabberd" uit.


Pirard en Claes tijdens de HaZoDi politieraad

Zit u op uw stoel?
Een bron belt ons vandaag op en vraagt "zit u goe op uw stoel?" We worden opnieuw in kennis gesteld van het feit dat het nu zou afgelopen zijn tussen Claes en Coonen en er wordt -andermaal- gezegd dat Pirard "de nieuwe" van Claes zou zijn. Noch Tony Coonen, noch Hilde Claes, noch Philip Pirard is bereikbaar voor commentaar. Aangezien we nu al een poosje van diverse bronnen dezelfde informatie binnen krijgen, moet er toch rook zijn en dan is er ook vuur.

Artikel n° : 08/13/5070
Geplaatst : 17:07 7/08/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 08 augustus 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.