Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926362





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Korpschef PZ Lanaken-Maasmechelen moet politiewet veel beter leren-MM-216-20
31 juli 2013
Morsum Magnificat zal ook nu geen confrontatie uit de weg gaan.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.154.300
Maasmechelen / Lanaken 31 juli 2013.

Morsum Magnificat zal deze keer, en dit tien jaar na haar inspecties rond de gevaarlijke en onwettelijke elektriciteitaftakkingen, echt tot op het bot gaan. Zoals men dat van ons gewend is, zullen wij ook nu geen enkele confrontatie uit de weg gaan. De lokale politie moet in het kader van haar wettelijke opdracht ook dié overtredingen passend behandelen.

Les leren.

In Morsum Magnificat 216-20 zullen wij aantonen en bewijzen dat een korpschef blind is voor overtredingen die mensenlevens in gevaar kunnen brengen. Het is laakbaar dat een politieman ons op een verkeerd spoor poogt te zetten, ergo, om er toch maar vanaf te zijn, ons zelfs de weg naar het Comité wijst ! Alsof we die nog niet kenden. Korpschef Jos Schepers van de PZ Lanaken- Maasmechelen diende, na een tussenkomst van de Algemene Inspectie op onze melding, van deze laatste te reageren.

Ook art.29WsV van toepassing.

De korpschef Jos Schepers moet binnenkort rekening houden met het feit, dat óók voor hem art.29 WsV van toepassing is, hij is door de AIG geïnformeerd over de gevaarlijke aftakking aan de Daalbroekstraat 70 waarvan ook het Parket van Tongeren geïnformeerd werd. Marino Keulen zal zijn korpschef wel beschermen maar of dat hogerop ook het geval zal zijn, zal de toekomst leren. Politiechef Schepers zal zijn politie les veel beter moeten leren. Dit land moet aan de Europese schandpaal genageld worden en deze redactie zal er alles aan doen om dat te bewerkstelligen.

We gaan verder.
Er werd in het Lanaken van de onverantwoorde burgemeester Marino Keulen, één voorbeeld gesteld met een loshangende kabel aan de paal tussen de woningen 42 en 44 van de Kasteelstraat. Marino Keulen heeft het begrepen en schakelde prompt Infrax in. Maar de nog gevaarlijker situatie aan de Daalbroekstraat 70 die door deze redactie aan de Procureur te Tongeren werd gemeld, dat laat Marino Keulen blijkbaar koud. De AIG laat aan korpschef Jos Schepers van Lanaken- Maasmechelen weten dat zijn diensten dat in de gaten moeten houden, maar de korpschef -een politicus in uniform- ziet het niet en pint zich vast op vijgen na Pasen. In Morsum Magnificat 216_20 toont Morsum Magnificat aan dat de lokale politie ofwel bewust blind is, ofwel blind wordt gemaakt voor gevaarlijke situaties.

MM_216_20_Korpschef_Lanaken.pdf 
-volledig artikel-

Artikel n° : 07/13/5058
Geplaatst : 20:28 31/07/2013  -meer volgt-

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 01 augustus 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.