Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926363





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De Klokkenluiders van HaZoDi zwart op Wit : Productie boek vertraagd.
28 juli 2013
Barsten in front klokkenluiders zorgt voor vertraging.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.149.600
Hasselt / Lanaken 28 juli 2013

Nadat schrijver Vallinga de vier klokkenluiders vijf maanden aan het lijntje hield en met een smoes afzag van de productie van het boek, is ondergetekende als auteur aangezocht. Op 15 mei 2013 is een overeenkomst opgesteld die samen met de vier klokkenluiders werd ondertekend.

Geen medewerking.
Om de "intro" van het boek gestalte te geven, werd door de auteur aan elke klokkenluider gevraagd zich voor te stellen en een korte persoonlijke bijdrage te leveren. Vera Vrancken en Serge Delvaux leverden deze verhandeling vlot, maar de bijdragen Mary-Ann en Anita bleven achterwege. Nadat de auteur die twee klokkenluiders een deadline stelde, leverden de twee in extremis op 17 juni 2013 hun bijdrage die zich ertoe beperkte dat ze hun medewerking aan het boek niet wensten te leveren. De auteur weet sindsdien wat de handtekeningen van Mary-Ann en Anita waard zijn.

Herschikken.

Het feit dat twee klokkenluiders afhaken en plotseling, na één maand eerder een overeenkomst onderschreven te hebben, niet meer wensen mee te werken aan de productie van het boek, doet bij de auteur uiteraard een lampje branden. De auteur diende dan ook de voorzichtigheidsgraad, het oorspronkelijk idee en de vorm van het boek te herschikken. Het ongenoegen van sommigen dat er alweer tijd verloren is gegaan is een feit, maar de auteur wenst zich door niets of niemand te laten beïnvloeden of, zoals sommigen denken, voor de kar te laten spannen, de auteur werkt met vaststaande feiten en bewijsmateriaal dat Zwart op Wit te lezen is. Toch zijn journalisten voor alles wat ze brengen, niet verplicht om alles zwart op wit voor te leggen, het is ook voldoende om te steunen op bevestiging van betrouwbare bronnen, maar dat zal voor het boek niet echt nodig zijn, er is voldoende materiaal dat nooit in de klassieke pers aan bod kwam, materiaal dat uiteraard niet op de redactie wordt bewaard.  

Vertraging.
De auteur heeft de nieuwe vertraging zo veel mogelijk, met alle tegenwerking van dien, zelfs uit de rangen van de klokkenluiders zelf, opgevangen en het tijdverlies beperkt. Ondertussen is het gedachtegoed over de herschikking van de inhoud van het boek een feit. Het grafisch ontwerp van de cover werd met medewerking van de auteur door Liro uit Lanaken http://www.liro.be
, ontworpen bezoekers van Morsum Magnificat zien het ontwerp hier in exclusiviteit in 't klein afgedrukt.


 Het logo van de grafische ontwerper Liro -hier rechts onder- komt niet op dezelfde grootte op de  eigenlijke cover, dat is er voor de promotie wan het boek hier bijgeplaatst.

Productie gaat verder.
Ondertussen wordt verder werk gemaakt van de verdere productie van het boek dat, gezien de mogelijke verdere tegenwerking van de twee klokkenluiders, minutieus en met verhoogde voorzichtigheid zal worden
samengesteld. Als auteur kreeg ik al waarschuwingen dat juridische acties niet uitgesloten zijn en vermits het spreekwoord zegt "een verwittigd man is er twee waard",zal ik daarmee rekening houden.Mochten de
twee andere klokkenluiders,Vera Vrancken en Serge Delvaux, óók nog afhaken dan bezit de auteur voldoende materiaal om voor cavalier seul te spelen, maar het blijkt dat Vera en Serge voet bij stuk houden en dat alleen Mary-Ann en Anita, de laatste meegesleurd door Mary-Ann,die in opdracht van Procureur Rubens werken en wellicht onder druk van hun omgeving,niet meer meedoen,de facto tegenwerken.

Erik Verbeeck
Auteur van De Klokkenluiders van HaZoDi Zwart op Wit.

Artikel n° : 07/13/5053
Geplaatst : 11:42 28/07/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever.
ontworpen


Laatste update ( 10 november 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.