Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926363





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Werken tot 70 jaar is voor mij reeds lang een feit en doodgewoon.
26 juli 2013
Zelfbehoud van politici doet vooral de eerlijk werkende en zwakke Belgen de das om.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.146.900
Lanaken 26 juli 2013.

Het werken tot 70 jaar moet kunnen voor wie daar psychisch en fysiek toe in staat is, daarom ben ik, die begin 2014 zeventig wordt, dagelijks, ook tijdens weekends en feestdagen actief, de website van Morsum Magnificat bewijst dat.

Goedkoopste kracht.
Wie dan ook nog interesse heeft in mijn inkomen, mag weten dat mijn geweldig pensioen recent, in juli 2013, naar 965,71 € per maand werd opgetrokken waarvan huur, nutsvoorzieningen, voeding enz. moet betaald worden. In de wetenschap dat ik elke dag minstens twaalf uur aan de slag ben -en meestal langer-, dan gaat het over minimum 360 uur per maand, dan krijg ik welgeteld 2,68 € per uur! Met dat uurloon kan men spreken van Aziatische toestanden. Aangezien ik nog dagelijks presteer,ben ik, gezien de verhouding prestaties / inkomen, wellicht de goedkoopste kracht.

Dwaas.
De onnozele Schepen van Openbare Werken van Lanaken, Patrick Tollenaers, slingerde mij op 14 juli, niet geplaagd door enig verstand, verwijten naar het hoofd dat ik maar een job moest zoeken! Hoe dwaas ben je dan als je dergelijke onzin uitkraamt! Het is blijkbaar niet voor niets dat hij in de politiek ging.


ik was nooit te beroerd om te werken, maar de incompetente, corrupte en machtsmisbruikende -p-overheid heeft mij dat meermaals belet. Hier geen "show" maar het respecteren van de veiligheid bij werken op hoogten. De veiligheidsbril was nog niet opgezet omdat het zagen voor het nemen van de foto nog niet was begonnen.

Geen verdienste.
Niettegenstaande wij steeds klaar staan om anderen die hun nood bij deze redactie komen klagen, en wanneer het ons terecht lijkt, met raad en daad helpen, worden wij, of MORSE-Press Vof, daarvoor nagenoeg niet vergoed, wij scheuren er in ieder geval ons broek aan. Wij hebben één troost "wij voelen ons veel beter als de zogenaamde socialisten die hun zakken blijven vullen" en die veel palaveren over armoede maar het nooit zelf aan den lijve moesten ondergaan.   

Artikel n° : 07/13/5052
Geplaatst : 14:45 26/07/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck


Laatste update ( 27 juli 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.