Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926363





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
21 Juli : Vlaams Belang legt uit waarom het afwezig is-Update2
21 juli 2013
Feest van de schijnheiligheid en het profitariaat op kosten van een failliete natie.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.143.100
Brussel / Lanaken 21 juli 2013.

--- Update 2 22:41 22/07/2013
Wie zal dat betalen, met de rente van de schuld?
De minster van Binnenlandse Zaken gaf in een persbericht wat cijfermateriaal vrij van haar "strenge bewaking" en de taskforce "21 juli", we geven de cijfers ;
- Zondag 21 juli werden ongeveer 1.300 politiemensen operationeel ingezet, waarvan 700 van de politie Brussel-Elsene en 600 manschappen federale politie.
- 300 leden van de hulpdiensten, civiele veiligheid, brandweer, Rode Kruis.
- 39.000 waterzakjes van 1/2 liter.
- 11.000 waterzakjes van 1 liter.
- 1.700 waterzakjes van 33 cl.
- 348 personen werden in verzorgingscentra opgenomen.
- 56 tussenkomsten van een ziekenwagen.
- 11 personen naar ziekenhuizen.
- 1500 aangevraagde accreditaties van binnen- en buitenlandse journalisten -hoeveel er effectief geaccrediteerd werden is niet gezegd.

N-VA: De Staatsschuld bereikt een nieuwe piek.
"De afgelopen weken bedolf de federale regering ons onder een bombardement aan hoera berichten over 'historische' akkoorden. Achteraf bleek er steevast weinig aanleiding tot dat feestgedruis. Nu volgens Eurostat de Belgische staatsschuld is opgelopen tot 104,5 procent van het bbp, blijft er van de schone schijn helemaal niets meer over. Ondanks de afspraak met de Europese Commissie, blijft de Belgische schuld toenemen."

Jan Janbon:
Elio Di Rupo heeft zogezegd alle problemen in dit land opgelost. Maar ondertussen bedraagt het overheidsbeslag bijna 55 procent van het bbp en steeg de belastingdruk tot 52 procent. Minder uitgaven en een lager overheidsbeslag staan duidelijk niet in het woordenboek van deze regering. De regering- Di Rupo bespaart amper, probeert de putten te dempen met nieuwe inkomsten en dan nog dikt de schuld aan. Dat wijst op een haast chronische spilzucht".

Forza Flandria.
De wisseling van de koning was voor de Vlaams Nationalisten een zielig vertoon, tijdens de eedaflegging werd door de rode propagandazender alleen Jean-Marie Dedecker even in beeld gebracht. De "Forza Flandrai" die ooit weerstand zou hebben moeten bieden aan de Waalse haan, is door de onsamenhangende Vlaamse politici Einzelgangers als De Wever, De Winter en De Decker zelf gekelderd. Vlaanderen is doorspekt met intriges. De énige die écht wegbleef van de troonwissel was het Vlaams Belang, de N-VA blaast koud en warm en De Decker weet nog niet waar de LDD volgende verkiezingen zal terecht komen.
NVDR.
We evolueren naar een "Waals model" waar profiteren van het sociaal systeem en feesten hoogtij vieren, de Vlamingen betalen toch.

--- Einde update 2

--- Update 1 19:47 21/07/2013
Commentaar van de Nederlandse pers.
Trouw brengt het zo:
http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3479190/2013/07/21/Filip-beedigd-als-zevende-koning-der-Belgen.dhtml

NRC Met Peter Vandermeersch afkomstig van Corelio groep.

http://www.nrc.nl/nieuws/2013/07/21/live-meekijken-de-abdicatie-van-albert-en-de-inhuldiging-van-filip/
--- Einde update 1


Vandaag is het een dag waarbij de apotheose van de georganiseerde demagogie en de hypocrisie op kosten van een failliet land, ten top stijgt. In tijden waar de regering niet beschaamd is om van de zwakkeren in de maatschappij absoluut niet à rato, grote financiële offers te vragen en ondermeer door de geldhonger van nationale en Europese politici de armen steeds armer worden, organiseert de politieke hypocrisie vandaag groot feest waarvan de kostprijs uiteraard verborgen blijft. De sliert dure Duitse auto's waarin de Monarchen vervoerd worden is nog een extra slag in het gezicht van zij die in armoede leven.


Niet van alle Belgen.

Het is duidelijk dat de aftredende koning, zoals dat in een democratie hoort, toch geen koning is van alle Belgen. Wat er over het Vlaams Belang ook mag gezegd worden, is die partij door het "Volk" verkozen, maar de Koning respecteert de democratie niet en erkent die partij niet. Als het over het in ontvangst nemen van geld uit de Staatskas gaat, hanteert de Koning en zijn familie niet dezelfde restrictie en aanvaardt de dotaties. Ook op het niveau van de koning overheerst, net als bij het "Volk", de hypocrisie. Het Vlaams belang maakt op deze dag van de schijnvertoning haar zienswijze kenbaar.

Vlaams Belang PERSBERICHT van 21 juli 2013



Voorzitter Vlaams Belang : Gerolf Annemans

NVDR.
Deze redactie is van oordeel dat de zienswijze van het Vlaams Belang als democratisch verkozen partij, dient gerespecteerd te worden. Door alleen al het feit dat dit recht in een zogenaamd democratisch land, met de voeten wordt getreden moet deze redactie op dat vlak, stelling nemen. Het Vlaams Belang heeft nog nooit de hand gehad in de besturing van het land, die partij kan men dan ook geen enkel wanbestuur ten laste leggen, het "Cordon Sanitair" is dan ook meer dan een Belgische schande. Het "Cordon" getuigt van een schijnheilige democratie waar de gecorrumpeerde beleidsvoerders een heilige schrik hebben van integerheid en competentie en van alles en iedereen die deze besmettelijke ziekten poogt te genezen. De Belgische politieke demagogen zijn beducht voor partijen als het Vlaams Belang en N-VA die de corrupte systemen pogen te hervormen. Morsum Magnificat vecht tegen onrecht, verdrukking, corruptie, incompetentie en machtsmisbruik en die schandelijke praktijken vinden we quasi overal in onze instellingen. Die schandelijke praktijken fnuiken de rechten en de financiële middelen van de zwakkeren en laten toe dat de machtshebbers -lees machtsmisbruikers- hun zakken en die van hun politieke vriendjes onder toezicht van de geblinddoekte justitie, mogen vullen. De fraude in dit land is gigantisch groot en wordt alleen selectief voor assertievelingen, klokkenluiders en politieke tegenstanders bestreden. Het toch al schatrijke koningshuis en hun entourage kosten het land veel te veel en zij bemoeien zich, zoals dat met het Vlaams Belang het geval is, veel te veel met politiek. Ook de pers die het aandurft de persvrijheid te hanteren en zich zoals Morsum Magnificat, kritisch opstelt, krijgt een cordon aangemeten, Morsum Magnificat heeft daar leren mee leven en steekt zelfs met de kontlikpers de draak.


Reactie van de BUB
De Kroonprins wordt weldra Koning der Belgen. Maar hij moet geen Koning van alle Belgen zijn, hij moet enkel Koning zijn van de Belgen die van hun land houden –minstens van hen die het land niet "verder" willen opsplitsen – en meer nog van de unitaristen en monarchisten "de grootste politieke beweging in België". Bovendien moet de Koning een nieuw unitair, meertalig, tolerant en solidair België voorbereiden. Dat kan hij discreet doen. Meer over de BUB op deze website http://www.belgischeunie.be
    
Artikel n°: 07/13/5045
Geplaatst : 10:17 21/07/2013
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.  

Laatste update ( 23 juli 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.