Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926793





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Belgie Barst Balon door VBJ in De Kamer opgelaten.
10 juli 2013
Vlaams Belang Jongeren zorgen voor spectaculaire vertraging plenaire zitting. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.130.000
Brussel / Lanaken 10 juli 2013

Bericht van het Vlaams belang :
Spectaculaire VBJ-actie in De Kamer


Voor de aanvang van de plenaire zitting werd in het halfrond een ballon met de boodschap “België barst” opgelaten, dit tot groot ongenoegen van Kamervoorzitter Flahaut. Het Belgisch halfrond werd onmiddellijk hermetisch afgesloten en het aanvangsuur van de zitting werd prompt met een half uur verlaat. Door deze ballon op te laten in de Kamer Van Volksvertegenwoordigers hopen we de parlementairen kenbaar te maken dat 11 juli meer is dan een gewone feestdag. Het is voor VBJ vooral een strijddag waarop we onze eis voor een eigen Vlaamse staat nog eens extra willen onderlijnen.


Het ophangen van deze ballon zorgde voor een vertraging van een half uur .. een magere troost voor het Vlaams Belang.

“België Barst!”
Het Belgische model heeft afgedaan. De actualiteit toont keer op keer aan dat België op sterven na dood is. Vlaanderen moet zijn plaats opeisen in Europa en nemen waar het recht op heeft: een eigen onafhankelijke staat. Voor de Vlaams Belang Jongeren is het dan ook klaar en duidelijk: België kan niet snel genoeg barsten.

“Monarchie rijmt niet op democratie.”
Ook de artificiële euforie rond de Belgische troonswisseling hindert ons niet in het minst. Vlaanderen heeft geen monarchie nodig en heeft er ook nooit één nodig gehad. Monarchie rijmt immers niet op democratie. Al zeker niet als het gaat om het geslacht van Saksen- Coburg, dat er alles aan gedaan heeft om de nationale identiteit van de Vlamingen te ontkennen en zelfs te bestrijden.
--- Einde bericht Vlaams Belang.

NVDR.
We dienen de acties van het Vlaams Belang qua monarchie bij te treden, het koningshuis sluit de Vlamingen uit die voor het Vlaams Belang hebben gekozen en dat kan in een zogenaamde democratie niet. Die partij heeft nog nooit kunnen -mee- regeren en kan bijgevolg ook niets ten laste worden gelegd. Deze redactie kan als geen ander getuigen, dat wie de waarheid zegt wordt gestigmatiseerd -en erger -. Iedereen weet ondertussen welke partijen altijd al aan de macht waren en op kosten van de gemeenschap de zakken hebben gevuld. De GGZ -Grootste Gemene Zakkenvullers- zijn de socialisten die de armen steeds armer maken. Het is dus nogal wiedes en niet te verwonderen, maar totaal onterecht dat die partij de grootste vijand is van het Vlaams Belang. Morsum Magnificat doet niet aan politiek maar houdt de ogen open en plaatst kritiek -ook op het Vlaams Belang- waar het terecht is.
Het Volk kiest.
Andermaal zeggen wij " Het Volk krijgt de leiders die ze zelf verkozen hebben", wij weten ook dat het overgrote deel van "Het Volk" heel veel te verbergen heeft en schrik heeft om te verliezen wat ze op een illegale of een slinkse manier bekomen hebben, eigen schuld, dikke bult. In België tiert onze vijand, corruptie, incompetentie en machtsmisbruik nog steeds welig.


Artikel n° : 07/13/5029
Geplaatst : 15:56 10/07/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 30 maart 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.