Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935881





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
PZ Lanaken-Maasmechelen krijgt nu ook instructies van de AIG-MM-216-08
10 juli 2013
Politie moet artikel 15 van de wet op politieambt in Lanaken op het terrein toepassen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.129.600
Antwerpen / Lanaken 9 juli 2013

Morsum Magnificat voert opnieuw doorgedreven acties naar de onveilige gevaarlijke en onwettige staat van de openbare elektrische netten waarvan de gemeenten via de intercommunales eigenaar zijn. Wegens de onwettige en gevaarlijke staat van de netten, worden personen -ook toevallige voorbijgangers- en goederen in gevaar gebracht.


Parket Tongeren ingelicht.

Burgers moeten geen risico's nemen door verdachte personen aan de politie te melden. Als de melding correct is, lopen de "melders" het risico zelf het slachtoffer te worden, beklaagden kunnen immers na het afsluiten van het onderzoek steeds achterhalen wie hen verklikte. Als de melding niet correct is, kan de beklaagde óók achterhalen wie hem/haar als verdachte bestempelde en aldus belasterde. Wij bewijzen aan de hand van fotomateriaal dat wat wij aankaarten écht onwettig en gevaarlijk is, onze acties kaderen dan ook in het algemeen belang. Aangezien de politiek één pot nat is die voor dergelijke gevaarlijke situaties uit eigen belang de ogen sluit en de lokale politie de slippendragers van die politici zijn, plaatste deze redactie thans meldingen aan het betreffende parket, in casu Tongeren.

Procureur voor verantwoordelijkheid.

Bij een geïllustreerde melding onder verwijzing naar art. 29 WsV, wordt de betreffende procureur voor zijn/haar verantwoordelijkheid gesteld zoals het in de wet is voorzien. In het geval van de Daalbroekstraat 70 te Lanaken gebeurde dat en de Tongerse Procureur begreep dat en stelde PV op.

AIG.

Aangezien deze redactie ook wil aantonen dat de lokale politie haar eigen wetgeving hier wijselijk vergeet toe te passen, stelde deze redactie ook vragen aan de Algemene Inspectie van de politiediensten. Daarop kwam er al snel een reactie, u leest het in Morsum Magnificat 216_08

MM_216_08_Lanakertjes.pdf

Artikel n° : 07/13/5028
Geplaatst : 9:40 10/07/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 10 juli 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.