Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928442





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Dirk Claes : Manipuleert de CD&V Burgemeester de Leuvense Justitie ?
10 februari 2007
Herbergier Dirk Claes stuurde brief met onjuiste informatie naar Leuvense Procureur.
Bezoekers website Morsum Magnificat : 200.400

Betekom / Rotselaar 9 februari ?07

De heksenjacht van DIRK CLAES naar de
vermeende Vlaams Belangers kent geen grenzen.


In Morsum Magnificat 137 brengen we commentaar en geven we toelichting op een brief die Burgemeester DIRK CLAES naar de Procureur des Konings te Leuven (I.CARMEN) stuurde.
Ondertussen bezit deze redactie drie dossiers waarin een aantal aanwijzingen voorkomen dat DIRK CLAES op zijn minst de Politie manipuleert om vermeende Vlaams Belang gezinden te laten vervolgen.
De brief aan de heer IVO CARMEN en de wijze waarop die is geschreven sterkt het vermoeden, dat DIRK CLAES ook met het Leuvens Parket goede contacten heeft.

Spreekverbod.

Andere informatie uit zeer betrouwbare bron leert ons, dat personeel van het Gerechtshof te Leuven geen gesprekken mag voeren met personen waarvan ze weten dat ze Vlaams Belangers zijn ! De bron vertelde dat er al personeel door de Procureur (maar er werd niet gezegd welke) op de vingers zou zijn getikt. Onze informant is niet de eerste de beste en vertelde ??n en ander in bijzijn van een getuge.

CD&V Volksvertegenwoordiger DIRK CLAES schreef op 10 mei 2005 een brief naar de Leuvense Procureur IVO Carmen.  In die brief wordt in ??n ruk het proces gemaakt van het Betekoms bedrijf, haar zaakvoerder ?n de Vlaams Belang afdeling Rotselaar.
 
De Burgemeester informeert de Leuvense  Procureur IVO CARMEN op zijn minst verkeerd aangaande de radioactieve opvanger van de kerk te Berlaar Heikant, dat is pure manipulatie van de Justitie.

De aantijgingen aan het adres van DIRK CLAES, in diverse artikels in Morsum Magnificat , handelden niet over de radioactieve opvanger van de ?Kerk? te Rotselaar Heikant maar over de ?Basisschool? waar de gevaarlijke COMBINATOR door niet ge?dentificeerde personen werd verwijderd en men nog veel minder weet waar dat toestel, met RADIUM 226 bronnen van 1 ? 5 mSv/h dosistempo (contact) en een bronactiviteit van minstens 70 MBq, naartoe is. Dat is een flagrante overtreding op het KB van 28 februari 1963 ?n / of het KB van 20 juli 2001.

Alhoewel de overtredingen die men aan de  zaakvoerder uit Betekom nu aanmeet, helemaal niet in verhouding staan met wat er te Rotselaar Heikant is gebeurd, wordt het Betekoms bedrijf niettemin door de Procureur voor de Correctionele Rechtbank wordt gedaagd.

De slotfase van de brief van 10 mei 2005 is de meest flagrante leugen en onaanvaardbare misleiding van de Leuvense Justitie door CD&V Volksvertegenwoordiger en Burgemeester DIRK CLAES die aan de Procureur schrijft dat er geen vuiltje aan de lucht is, terwijl een ILLEGAAL geplaatst radioactief element ook ILLEGAAL is verwijderd door personen die daartoe noch vergund, noch opgeleid waren ! 

Er zijn aanwijzingen dat Dirk Claes, Volksvertegenwoordiger, Burgemeester en herbergier in dit dossier, maar ook in het dossier van Frans Van Bael, de Politie en de Justitie be?nvloedt, manipuleert en misleidt en dat is op zijn minst een aantasting van de scheiding der machten en de democratie.

Dat DIRK CLAES opzettelijk het logo van de Betekomse firma verminkt door het eigenhandig om te vormen tot V.B. , dit  om het bedrijf  toch maar aan het Vlaams Belang te kunnen linken, geeft een idee van de laakbare manier waarop de CD&V Volksvertegenwoordiger volkomen onterecht het Betekoms bedrijf verdacht maakt.

Meer in Morsum Magnificat 137
? MORSE- Press VOF

 

Laatste update ( 14 februari 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.