Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935885





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vera Vrancken ziek door nieuw rondje pesten van haar werkgever-Update1
05 juli 2013
Meteen de directe confrontatie met Michel Beckers zindert na.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.125.900
Hasselt / Lanaken 5 juli 2013.

--- Update 1 22:40 6/07/2013
Reacties in Het Laatste Nieuws.

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1663564/2013/07/04/Klokkenluider-HaZoDi-moet-boek-lezen-op-eerste-werkdag.dhtml#reaction

--- einde update 1

Vera Vrancken heeft deze nacht geen oog dicht gedaan zegt ze aan deze redactie, idem dito voor haar echtgenoot die de HaZoDi tragedie van dichtbij moet meemaken en verwerken. De gebeurtenissen van gisteren die door de NSPV geminimaliseerd worden, spookten de ganse nacht door haar hoofd. Vera was dan ook niet in staat om vandaag alweer geconfronteerd te worden met de werkvloer waar ze door Hilde Claes gedwongen werd te werken, meer bepaald aan de Thonissenlaan,70 te Hasselt waar uitgerekend haar pester Michel Beckers de baas is.

Hilde Claes in Reyers Laat.
In de uitzending van Reyers Laat van 7 oktober 2011 zegt Hilde Claes betreffende de overplaatsing van Vera Vrancken naar de Thonissenlaan 70 met overtuiging letterlijk het volgende " ... Vera Vrancken zei mij "ik word gepest ", verder "dan dacht ik, wat zou ik nu zelf willen indien ik als vrouw in toch een mannelijk bastion gepest werd. Ik heb haar dan in eerste instantie, om haar te helpen, een ander bureau gegeven in een ander gebouw, letterlijk weggetrokken uit die sfeer, uit de plek waar ze gepest werd, dat lijkt mij in eerste instantie belangrijk ..." Claes ontkent dus niet dat Vera Vrancken gepest werd, ergo ze geeft het toe "om haar te helpen" een ander werkstek te hebben geregeld! Dat de gerenommeerde advocaten van Vera Vrancken, Sven Mary en Sven De Baere daar geen zaak kunnen van maken is óók onbegrijpelijk.
Sven De Baere:
We kunnen daar wél iets mee doen, maar dat bespreken wij met mevrouw Vrancken zegt de advocaat van het kantoor Sven Mary. Volgens deze redactie moet de "Affaire Juridisch Rubens Cocoon", ooit naar het Europees Hof worden gebracht.

Agressief.
Het bewijs dat Michel Beckers agressief is, hebben wij in ons bezit, Vera Vrancken is er aldus beducht voor wanneer zij in de omgeving van Beckers móet werken, Hilde Claes was daarover in Reyers Laat heel duidelijk en achtte het nodig om Vera Vrancken uit de omgeving van Michel Beckers te houden! Het is uitgerekend met Michel Beckers dat Vera Vrancken na haar ziekte / vakantie als eerste op haar werkplek wordt geconfronteerd. Deze confrontatie is als het aankloppen bij Sinte Pieter bij Vera Vrancken aangekomen. Overigens, het gesprek tussen Beckers en Vera Vrancken op 13 januari 2010 getuigde, uit hoofde van Beckers, van een zeer grote agressie ten opzichte van zijn medewerkers.

Welk medisch probleem?
Deze redactie bezit een document² waarin een dokter neuroloog verklaart dat hij destijds van hogerhand verplicht werd om Beckers de hand boven het hoofd te houden "anders was Beckers misschien geen politieman kunnen worden" zegt de dokter, wiens naam wij kennen. Die dokter schuwt elk contact met deze redactie en uit dreigingen in verband met het schenden van beroepsgeheim, wat vooral hij gedaan heeft, wij niet omdat een redactie niet onder die wetgeving ressorteert. Dat Michel Beckers medicijnen neemt kan Vera Vrancken bevestigen, welke is niet geweten, maar er is dus een medisch probleem. Dat Vera Vrancken bang is en op die locatie niet kan te werk worden gesteld is nogal wiedes. Michel Beckers heeft tenslotte een dienstwapen en het is niet de eerste keer dat er bij de politie met dienstwapens voorvallen zijn geweest. 

²Wie dat document bij deze redactie wil komen zoeken, is eraan voor de moeite, Morsum Magnificat slaat bij de redactie geen belangrijke documenten op. 

Artikel n° : 07/13/5022
Geplaatst : 13:22 5/07/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©    


 
Laatste update ( 07 juli 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.