Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935886





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi : Interventieploegen beklagen zich bij de korpschef.
03 juli 2013
Vakbondsafgevaardigden van de NSPV komen tussen bij Philip Pirard.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.122.800
Hasselt / Lanaken 03 juli 2013

De nieuwe korpschef Philip Pirard mag niet alleen de samensmelting van een grote zone met de daaraan verbonden fikse loonstijging, vergeten, ook binnen zijn eigenste zone heeft de korpschef steeds meer af te rekenen met weerstand van zijn manschappen.

Klachten.
Deze week klopte de vakbond NSPV bij de korpschef aan om de ontevredenheid van de interventieploegen te serveren, "de manschappen zijn niet meer tevreden" klinkt het. Om onze bronnen te beschermen geven wij niet meer details, Philip Pirard liet zich blijkbaar eerder deze week ook al de les spellen door Michel Beckers die zijn zienswijze kon doordrukken.

Expansie.
De plannen die korpschef Philip Pirard al een poosje aan het smeden is, zijn -vooral vrouwelijke- entourage in die richting opbouwt, pakt geen verf "sommige korpschefs hebben Philip door" zeggen kwatongen. Toch  speculeert Philip Pirard op de samenvoeging met Sint Truiden en Borgloon. Ondertussen moet blijken de CP Biets al door Pirard is uitverkoren om deel te nemen aan de stuurgroep en het Bestuurlijke luik mag  waarnemen, toch is dat volgens specialisten de taak van de burgemeester. CP Biets heeft destijds al furore gemaakt in Diepenbeek, vervolgens bij HaZoDi aan de basis ligt van aanvaringen met de klokkenluiders, ondertussen nog is verwikkeld in juridische procedures wegens pesten, maar toch wordt CP Biets alweer voor een hogere functie in het zadel gezet. De “Bietsianen” zijn niet vies van een rondje pesten, ook de broer van  Rohnny, Benny Biets, heeft daar ervaring mee. Benny joeg het personeel van een kringloopcenter tegen hem in het harnas, met als gevolg een staking. Het is duidelijk dat de PZ HaZoDi met kapitein Philip Pirard, de komende tijden nog in zeer woelig water zal terecht komen.  

Artikel n° : 07/13/5019
Geplaatst : 14:15 28/06/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck  ©


Laatste update ( 03 juli 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.