Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926367





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Netwerk voor armen waar illegalen exclusief het woord mogen nemen-MM-215-09
23 juni 2013
Ingrid Lieten en Liesbeth Homans stuurden hun kat naar de armen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.113.000
Maasmechelen / Lanaken 23 juni 2013

Vrijdag vierde het Netwerk waar armen -zogezegd- het woord nemen, haar 10 jarig bestaan, het "feest" ging door in The Egg in de Barastraat te Brussel. Het -links politiek getint- Netwerk, dat quasi permanent de hielen likt van Ingrid Lieten, had het groots aangekondigd. Lokvogel Ingrid Lieten zou voor het panelgesprek met onder andere de hovaardige N-VA madam Liesbeth Homans, de klassieke Mie Vogels, de ultra linkse Mie Branders en Maggie De Block naar The Egg afzakken, Ingrid mag op een dergelijke happening van de armen toch niet ontbreken, maar zowel Lieten als Homans als De Block stuurden hun kat. De politiek mocht overvloedig het woord nemen, de armen niet, of toch één iemand mocht dat wel; een illegaal uit Marokko heeft, door toedoen van de PVDA+, met zijn quasi onverstaanbaar betoog alle aanwezige Belgische armen voor schut mogen zetten.

Vijftien euro.
Morsum Magnificat heeft tijdens haar onderzoek vastgesteld dat de verenigingen die onder de koepel van het Netwerk opereren, op verdoken wijze de armen voor hun bestaan laten betalen en tijdens de panelgesprekken in The Egg openlijk politieke propaganda laat voeren door dat ultra links gespuis van de PVDA+. Wie wilde deelnemen aan het evenement diende 15 euro te storten op de rekening van het Netwerk, MORSE-Press Vof betaalde die vijftien euro voor de aanwezige journalist en auteur van dit artikel. Volgens politiek slippendrager Frederic Vanhauwaert zou het niet de bedoeling zijn dat de auteur van dit artikel die 15 € zou betalen en het Netwerk zou het bedrag terugstorten, maar dat gebeurde totnogtoe niet. MORSE-Press Vof heeft evenmin een factuur of ander betaalbewijs ontvangen. Ter plaatse heeft meneer Vanhauwaert ons zogezegd niet gezien. Voor de pers was er ook geen enkele faciliteit voorzien. We vragen ons af, waarom het Netwerk vijftien euro uit onze zakken diende te halen? Wij vragen ons af waarom de pers en een journalist met een inkomen van minder dan duizend euro per maand moet betalen?! Is hier weer sprake van discriminatie?

Feest van het Netwerk waar illegalen het woord
mogen voeren en eigen volk mag zwijgen.



Mustafa van Marokkaanse afkomst is hier al zeven jaar illegaal en mocht hier zijn eisen komen stellen, honderden anderen in de zaal mochten zwijgen.

MM_215_09_Netwerk.pdf    - volledig artikel -

Artikel n° : 06/13/5006
Geplaatst : 10:38 23/06/2013

Redactie Morsum Magnificat © Professioneel
Erik Verbeeck ®

Laatste update ( 24 juni 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.