Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928443





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Justitie en de RABA?s:Twee maten en gewichten
09 februari 2007

Betekoms bedrijf voor de Correctionele Rechtbank na klacht FANC.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 199.900

Betkom / Leuven 9 februari 2007.

Politiek en Juridisch ellebogenwerk van het FANC kent succes, de scheiding der machten blijkt hier erg dun en wankelend.

CD&V Volksvertegenwoordiger DIRK CLAES schreef op 10 mei 2005 brief naar de Leuvense Procureur IVO Carmen met ondermeer de klacht dat de hoofredacteur van Morsum Magnificat hem stalkt en zich kan voordoen als journalist ....

Sinds de val van de Directie van het Agentschap Nucleaire Controle (FANC) zijn alle middelen goed om op een uiterst laffe manier wraak te nemen op  de zaakvoerder van het Betekoms bedrijf die aan de basis zou liggen van dat ontslag.

  
Ook de oprichting van de werkgroep Nucleaire Veiligheid zou een vervolg zijn van de acties van de man uit Betekom,  daardoor kon SPa'er Philippe De Coene zich in de gazetten profileren en zich tooien met de veren van de Betekomse specialist, zie ondermeer het artikel in Het Nieuwsblad (Lekkende bliksemafleiders moeten dringend weg). 

Er werd een oorlog ontketend en alle hens van het FANC werden aan dek geroepen.
In 2005 diende Nucleair Inspecteur SIMON COENEN klacht in tegen het Betekoms bedrijf bij het Parket te Leuven omdat het bedrijf te veel radioactieve opvangers, de zogenaamde ?Radioactieve Bliksemafleiders? zou hebben opgeslagen, die overstock kwam er omdat het FANC de aanvraag van dat bedrijf, die al ??n jaar liep, niet wilde behandelen.

In opmaak in Morsum Magnificat 137.

Laatste update ( 12 februari 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.