Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926367





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genkse Schepen Michaël Dhoore is van CD&V dictatuur-Update1
19 juni 2013
Luc Dhoore breekt pols wegens huurperikelen met een gezinslid. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.107.700
Maasmechelen / Lanaken 14 juni 2013

--- Update 1 19:19 19/06/2013 
Rijksregister verbaasd.

Wat daar in de Schaapsdries bij Luc Dhoore met het verhuren van een gemeubeld appartement allemaal is gebeurd, kan volgens de diensten van het Rijksregister -RRN- niet door de beugel. Binnenlandse Zaken kan zich echter pas uitspreken wanneer zij de klacht van de betrokkene hebben ontvangen en de stukken hebben ingekeken.

Artsenpraktijk bevestigt.

De uitleg die Luc Dhoore aan deze redactie gisteren heeft gegeven, werd vandaag door de betreffende artsenpraktijk bevestigd. Omdat er te weinig huisartsen zijn, werd de uit Irak afkomstige dokter May A. destijds in 2008 aangetrokken. Dokter DZ van de associatie was destijds goede maatjes met Luc Dhoore en zodoende verhuurde Luc Dhoore het gemeubeld appartement in zijn woning aan de Iraakse dokter die bij de artsenassociatie op proef werd aangenomen. De proef was echter van korte duur, zelfs minder dan twee weken, maar het huurcontract van 7 september 2008 was wel voor een onbepaalde duur opgesteld en Luc Dhoore kon op een maandelijkse huur van 510 euro rekenen, niet slecht voor een sukkelaar als Luc Dhoore die van de gemeenschap op zijn vijfentachtigste nog een aardige vergoeding ontvangt en om humane reden iemand in huis haalt, maar toch een aardige huur opstrijkt!

Politieke achterkamertechniek van de Genkse CD&V kliek.

Luc Dhoore kon binnen diens woning helemaal geen appartement verhuren omdat de woning daartoe niet voldoet aan de wettelijke bepalingen. Maar Luc Dhoore lost het op door aan zijn goede CD&V maatjes bij de stad Genk een document te overhandigen waarin hij van zijn huurster een huisgezellin maakt. Op die manier kan de dame die dokter is, zich bij de dienst bevolking in Genk op het adres van Luc Dhoore laten inschrijven. Dat is in feite een zekere vorm van domiciliefraude, echter wil men dat bij het Rijksregister zonder het dossier te kennen niet bevestigen, wel dat het gesjoemel is.

Een merkwaardig verhaal rond de gerenommeerde CD&V politicus Luc Dhoore en diens echtgenote die in september 2008, zogenaamd om humane reden, een deel van hun woning te Genk verhuren, wordt aan deze redactie toegespeeld. In dit verhaal komt ook de zoon van Luc Dhoore, Michaël Dhoore Genkse Schepen van Ruimtelijke Ordening in beeld . Luc Dhoore hielp mee met het verplaatsen van een caravan van de vreemde huurster en hield er een gebroken pols aan over. Michaël Dhoore komt hier ter sprake als Schepen van Ruimtelijke Ordening. Toen we hem daarover vandaag opbelden en onder meer daarover vragen wilden stellen, reageerde Michaël meteen "daar heeft u niets mee te maken".

Niets mee te maken?
Vandaag wilden wij bij Michaël Dhoore polsen over de aanleiding van het aangaan van de huur, de gebroken pols en het aspect Ruimtelijke Ordening, maar Michaël zegt resoluut dat wij daar niets mee te maken hebben. Toch is daar zonder busnummer op 7 september 2008 een appartement verhuurd. Uiteraard weten we dat Michaël tot de  Genkse CD&V dictatuur behoort en hij zal eerstdaags merken dat wij in het kader van het algemeen belang en de persvrijheid daar wel degelijk iets mee te maken kunnen hebben en wij zijn toelating daarvoor niet nodig hebben, wij zijn het Belang van Limburg niet.  Het is ook het mini CD&V dictatorke Michaël Dhoore die aan de basis ligt dat Morsum Magnificat van de Genkse perslijsten is verwijderd, pffff alsof we daar wakker van liggen. Het zegt heel veel over hem en Stad Genk waar heel veel te verbergen is.

Luc Dhoore : Misverstanden en onwetendheid...
Luc Dhoore vergeet wijselijk in november 2008 –twee maanden na het verhuren- het huurcontract te registreren. Op 8 september 2008 ondertekent Luc Dhoore ook een document van samenwonen met de huurster, document waarvan Luc Dhoore op 28 maart 2013 zegt dat het een misverstand is! Luc Dhoore verhuurt een appartement en neemt de huurder meteen op in het gezin. Maar als de deurwaarders opduiken wordt het toch wat anders, ergo, de in beslag genomen spullen zijn niet tegenstelbaar, maar toch zetten de deurwaarders niet door …… De verhuurders kunnen ook rijkelijk op de bereidwillige medewerking van de Genkse -CD&V minded - Vrederechter Lode Vrancken rekenen.

Deze redactie onderzoekt de zaak nog verder en brengt daarover kortelings meer details.

Artikel n° : 06/13/5001
Geplaatst : 23:49 18/06/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 20 juni 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.