Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926368





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Problemen met conformiteit woning legt veel meer bloot dan dat.
15 juni 2013
Incompetentie, hand- en spandiensten en gesjoemel met subsidie!?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.101.900
Maasmechelen / Lanaken 15 juni 2013

--- Update 1 20:06 15/06/2013
Falend Open Vld beleid beschermt malafide eigenaars.

In een dossier rond een pand in Kesselt waarover nog een rechtszaak loopt, zijn er voldoende bewijzen dat Lanaken de eigenaar die een pand in een onwettelijke staat verhuurde, de hand boven het hoofd werd gehouden. In een ander huurpand verbouwde de eigenaar dat pand met een derde appartement dat illegaal werd gerealiseerd, Lanaken legde de eigenaar geen strobreed in de weg, geen pv, geen herstelvordering, niets.In alle twee gevallen was de elektrische installatie een puinhoop en er was telkens ook gevaar voor elektrocutie. In onderstaand geval staat Lanaken duidelijk opnieuw aan de kant van de verhuurder, er is door de stilstaande houding van de ambtenaar, Wonen Vlaanderen niet in te schakelen geen andere uitleg mogelijk.

Conformiteitsattest.

In het artikel hebben wij het over het conformiteitsattest, waarop wacht burgemeester Marino Keulen om dat effectief voor te huur aangeboden woningen dat document af te leveren? Natuurlijk doet Lanaken dat niet, zij beschermen de malafide verhuurders.
--- einde update 1


De problemen met een huurwoning en de niet conforme, de facto gevaarlijke elektrische installatie van een pand in Lanaken, legt meer bloot dan dat. Open Vld-er, fantast Marino Keulen, wilde zo graag Morsum Magnificat belachelijk maken door te stellen dat onze bezorgdheid over niet conforme elektrische installaties cafépraat was. Voor de derde keer op een rij drukken wij Marino Keulen heel wat anders onder de neus. Nu de incompetentie van diens ambtenarij en zijn OCMW dat artikel 17 van de RMI-wet nog steeds niet kent. De kersverse OCMW Voorzitter, rode rakker Stevens, zou nog roder van schaamte moeten worden wegens het miskennen van de wettelijke verplichtingen die op hem rusten. Socialisme bestaat duidelijk niet meer. 

Werking SVK Maasland in vraag.
Het is duidelijk dat RWO de rol van de SVK's in casu SVK Maasland, bij de behandeling van dossiers rond huursubsidie grondig moet bekijken. Wonen Vlaanderen doet duidelijk ook haar job niet, of spelen hand- en spandiensten in Lanaken misschien ook weer een rol?

MM_215_06_SVK_Maasland.pdf -volledig artikel-

Artikel n° : 13/06/4997
Geplaatst : 10:46 15/06/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 16 juni 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.