Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935887





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Pensioenlasten lokale besturen die uitpuilen : Eigen schuld, dikke bult.
08 juni 2013
Lokale politiek heeft uit puur electoraal gewin benoemd.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.095.300
Brussel / Lanaken 8 juni 2013

De VVSG trekt voor de toekomst van de vet betaalde pensioenen van de ambtenaren aan de alarmbel, maar wie heeft al die ambtenaren in het zadel gezet? Kiezers likten de hielen van de lokale politiek en werden in ruil voor stemmen en dienstbetoon beloond met een jobke aan de gemeente waardoor de competentie van die ambtenaren steeds verder werd aangetast. De NMBS, De Post en de toenmalige RTT werden door de sossen volgeladen met incompetente en corrupte rode rakkers, met alle gevolgen van dien. Voorbeelden zat. Wie herinnert zich niet het liedje van wijlen Louis Neefs "Als ik ooit eens vijf minuten tijd heb", wellicht bedoeld als parodie, maar wel de waarheid.

Eigen luizen die bijten.
De gevolgen van dat massaal corrupt wanbeleid van de traditionele partijen zullen zich de komende decennia manifesteren. De Belgen zijn rijk, het bewijs daarvan zijn de gigantische tegoeden op de spaarboekjes van sjoemelende -uitzonderingen bevestigen de regel- Belgen, maar de Staat is arm. Nogmaals ; voer een doorgedreven vermogenscontrole uit op degenen die spaargelden bezitten, hef alsnog belasting op de in het zwart verworven kapitalen en de geldproblemen van de Staat zullen voor een groot gedeelte opgelost zijn.

Verdachte personen.
De politiek en de justitie roept de burgers niet aflatend op om "verdachte" personen te melden, wij roepen de schaarse burgers die niets te vrezen of gesjoemeld hebben, op om de fraudeurs te ontmaskeren en aan te geven. Er is echter een groot probleem, ook bij de justitie zitten er Rechters die sjoemelen, deze redactie heeft daar zelfs bewijzen van die we in een ander dossier over een Rechter -Em- uit Bilzen, naar buiten hebben gebracht en nog verder zullen brengen, de justitie mag niet fatsoenlijk werken, vooral die fraudeurs willen dat niet. Toch moeten de kleintjes het aandurven om de "groten" te kijk te zetten.

Artikel n° : 06/13/4988
Geplaatst : 16:55 8/06/2013
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©



© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.