Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935889





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken en De Voorzorg Hasselt : Kunnen alleen de "Sossen" nog glimlachen?
04 juni 2013
Opening brievenbus De Voorzorg veel te groot.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.091.000
Lanaken 4 juni 2013

--- Wijziging 22:25  04/06/2013

De Voorzorg, je weet wel het socialistische ziekenfonds rond de kaviaarsocialisten zoals Hilde Claes en haar echtgenoot Tony Coonen te Hasselt, hebben in hun vestiging te Lanaken een brievenbus voorzien om allerlei post voor De Voorzorg en het ABVV te deponeren. Echter de opening van de brievenbus is veel te groot, regelmatig zit de bus dermate vol, dat de stukken zó te grijpen zijn, een klein kunstje om een stuk weg te pakken. Het komt er dus op neer dat, wanneer iemand documenten in die brievenbus stopt, hij/zij zich zorgen moet maken of er niemand na hem/haar komt die de stukken er weer uit haalt.

Glimlachen.

Wanneer wij daarover bij De Voorzorg in Lanaken vragen stellen, worden we met de vinger gewezen dat wij er op uit zijn om dergelijke opmerkingen te plaatsen "we kennen u" klinkt het! De Voorzorg geeft toe dat de opmerking terecht is en het zal bij de eerstvolgende vergadering worden besproken, "maar we moeten het een klein beetje met de glimlach nemen" zo stelt de persoon die onze vragen beantwoord. Het komt ons over dat alleen de sossen à la Hilde Claes en C° nog kunnen glimlachen en erger, de foto die Hilde Claes op haar facebook plaatste is daarvan een getuigenis en een bewijs dat de socialisten volksverneukers zijn.

De sossen kunnen inderdaad nog glimlachen !


Hilde Claes en een hoop vrolijke -door de wijn?- vrienden, behalve haar woordvoerster Ann Lowette -links van haar- hebben we enkelen onherkenbaar gemaakt, behalve Tony Coonen -2e van links-. Deze foto heeft Hilde op haar facebook geplaatst en zou genomen zijn in het Italiaans restaurant Fontanella te Hasselt. Dàt zijn de kaviaarsocialisten onder leiding van Hilde Claes. De verstandhouding tussen Ann Lowette en Hilde Claes is niet altijd zó goed geweest, vraag dat maar eens aan Tony Coonen die weet daar meer over ...

Simpel.

Het feit dat er in de brievenbus geen omslagen bevinden die geld bevatten, zou volgens De Voorzorg het probleem minimaliseren! Er zitten wel getuigschriften in voor verstrekte hulp en dat komt op hetzelfde neer. In tien jaar is er nog niemand komen klagen iets kwijt te zijn, maar dat is primo; geen enkele reden om de dief te kans te geven en secundo; dat is geen bewijs dat er nooit iets werd weggenomen. De politiek heeft de mond vol van preventie en beveiligen tegen diefstal, maar een postbus met een opening zó groot dat ze makkelijk van buitenaf kan leeggemaakt worden kan niet door de beugel. De vraag zal aan de privacycommissie worden gesteld.

De bewuste brievenbussen.



De -p-Overheid doet niets anders dan iedereen sommeren om op te letten voor "dit" en "dat", voor diefstallen, voor zakkenrollers, voor inbrekers, voor verdachte personen, maar zelf moeten ze op niets letten. Inderdaad deze redactie wijst hier De Voorzorg op haar verantwoordelijkheid, ons goed recht, ook de privacycommissie in te lichten behoort daar bij.

Artikel n° : 06/13/4981
Geplaatst : 13:04 4/06/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 09 juni 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.