Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926369





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Laffe Marino Keulen laat zijn politie tijdens gemeenteraad aanrukken.
28 mei 2013
Burgemeester was bang van protesterende ouders rond afschaffen leerlingenvervoer.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.083.700
Lanaken 27 mei 2013

De kerk misbruikt-e- de kinderen letterlijk, de politiek doet dat in het kader van hun politiek kraam, figuurlijk, de heisa rond het afschaffen van het leerlingenvervoer dat al in de gemeenteraad van vorige maand aan bod is gekomen, is niets minder dan het zoveelste politiek steekspel dat gisteren tijdens de gemeenteraad nog maar eens aan bod kwam.


Te duur.

Marino Keulen heeft het allemaal berekend en ondergebracht in het lijvig boek van de Lanakense begroting waaruit niemand precies het door Keulen vooropgesteld verlies, waarop zijn beslissing het leerlingenvervoer  af te schaffen is gebaseerd, kan terugvinden. Oppositielid Marilyn Neven stelde tot jolijt van het aanwezige publiek over de beslissing om het leerlingenvervoer af te schaffen enkele pertinente vragen aan Marino Keulen,  maar antwoorden kon Keulen niet meteen. Ook de N-VA had haar pleitnota om het afschaffen van het leerlingenvervoer aan te kaarten klaar, de N-VA nota werd onderschreven door Johan Pauly, maar die was niet te zien, uiterst ongepast vinden wij dat.

Kinderen.
In onze maatschappij wordt de opvoeding van de kinderen, in de vorm van opvang, vervoer, school, oppas, allemaal op de gemeenschap afgewenteld, indien blijkt dat het leerlingenvervoer in Lanaken flink deficit is,  dan heeft het beleid reden om het af te schaffen, maar dan moet datzelfde bestuur consequent zijn en alles wat zij financieel ondersteunt en deficit is, ook afschaffen.   

Politie.
Twee politieambtenaren kwamen post vatten in de raadszaal, na een half uurtje verdwenen ze, hier is nogmaals een bewijs dat de politie de slippendragers van de burgemeester zijn en in casu onnuttig worden ingezet. Voor zover ons bekend, was er geen enkele reden voor hun aanwezigheid, alleen anticiperen en indruk maken omdat de burgemeester laf en bang is en gemeenschapsgeld verkwist, puur machtsmisbruik waaraan politici zich permanent schuldig maken.

Auto op het voetpad


Quasi dagelijks staat daar een auto op het voetpad, Tony Castermans en de politie zijn stekeblind, Morsum Magnificat legt daarvan een dossier aan en zal dat aan de bevoegde diensten overmaken om aan te tonen hoe Lanaken begaan is met de veiligheid. Dit aanpakken is blijkbaar geen prioriteit, maar aanwezig zijn op de gemeenteraad wel!

Artikel n° : 05/13/4968
Geplaatst : 9:47 28/05/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 mei 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.