Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928444





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Werkgroep Nucleaire Veiligheid werkt aan opkuisoperatie F.A.N.C.
07 februari 2007

Beschermen Nucleaire Inspecteurs malafide bedrijven ?


Bezoekers website Morsum Magnificat : 198.600

Lees hier het artikel in Morsum Magnificat 134 Blz 3
met bewijsmateriaal

Betekom / Brussel 7 februari 2007
Sinds maanden is de werkgroep ?Nucleaire Veiligheid? druk doende om klaarheid te verkrijgen in de puinhoop van het Agentschap Nucleaire Controle, dat het een gigantische puinhoop is weten politici van alle kleuren nu wel met 100% zekerheid.

Parastatale ?C?
Tijdens een onderhoud met JAN KERREMANS, Kabinetchef van het Limburgs Kuifje Patrick Dewael (lees het boek De miljarden van de KS van Ivo Vandekerckhove)  medio 2006, gaf deze te kennen dat de ?C? status van het F.A.N.C. diende afgeschaft, nu heeft de overheid te weinig inspraak zei Kerremans toen.
Nu de voorstellen op tafel liggen blijkt dat er van die eis niks overblijft, nogal wiedes, als er iets niet werkt in Belgi?, dan is wel de overheid zeker.

A.V.N.
Wie er in het dossier van de kerncentrales ?wie? voor gek zet, is niet duidelijk, het F.A.N.C. AVN of omgekeerd, feit is dat het vierkant draait. Belangenvermenging en behoud van ?eigen? contracten eerst, veel later komt de veiligheid.
Met ?eigen contracten eerst? bedoelen we dat er binnen de werkgroep stemmen opgaan, zelfs voorstellen werden ingediend, om de contracten voor de controles van de kerncentrales open te trekken voor Europese bedrijven, maar dat anderen dat niet willen, om AVN te beschermen ?
De ?nige die, als het zover mocht komen dat men de aanbestedingen op Europees niveau uitbreidt, daarbij nadeel kan ondervinden is AVN die zich bij de huidige situatie niet alleen ?heer en meester? voelt maar dat in werkelijkheid ook is, in het land der blinden is ??noog immers Koning.

Beschermen de Nucleaire Inspecteurs malafide bedrijven ?
We moeten nogmaals terugkomen op de (volgens het F.A.N.C.) pietluttige dossiers van de RABA?s waar radioactieve besmettingen van duizend keer hoger dan de toegelaten waarden, zondermeer door het F.A.N.C. worden geminimaliseerd en van tafel geveegd.
Het bedrijf L?Aigrette uit Sint Pieters Leeuw fabriceerde en plaatste duizenden illegale radioactieve tuigen, leverde zelfs in oktober 2001 onwettige, zoniet valse attesten af, maar nucleair inspecteur EDITH GOES veegt alles onder de mat !
Twee terechte klachten die wij mochten inkijken en natrekken, ??n van IPC uit St Struiden en ??n van Mr Dury uit Incourt werden door dezelfde inspecteur GOES geminimaliseerd en / of verticaal geklasseerd, malafide bedrijven zoals L?Aigrette worden door het F.A.N.C. de hand boven het hoofd gehouden.

Beerput.
We moeten ons niet afvragen wat er hier in Belgi? allemaal in de nucleaire sector misloopt, alleen Morsum Magnificat opent de stinkende radioactieve beerput die door het FANC met hun radioactieve drollen is gevuld.

? MORSE-Press VOF

Laatste update ( 08 februari 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.