Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926370





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : De Veiligheid, De Voorzorg en de improviseurs getuigen van wanbeleid.
19 mei 2013
Politiek doen ze voor de macht en de poen en de veiligheid daar spreken ze veel over.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.073.300
Lanaken 19 mei 2013

Na het artikel over de onveiligheid betreffende het Kasteel van Pietersheim ontvangen wij een e-mail van één van de slippendragers van de Lanakense burgemeester Marino Keulen -Open (uw zakken)- Vld-, onze  journalistiek zou onzorgvuldig zijn, waarvan akte. Dat de politieke witteboordcriminelen van het Lanakens bestuur zich maar eens voor de spiegel plaatsen, hun hand op hun hoofd leggen en goed kijken wie er onder staat.  De bliksembeveiliging van het Kasteel van Pietersheim is strijdig met diverse wetten, onder meer art.6.4 van de wet 4 april 1974 -BS 22 december 1974-, het KB van 30 juli 1979 en het KB van 19 december 1997, het KB van 10 november 1974 -NBN 713 Brandbeveiliging in hoge gebouwen- en de NBN C18-100 -opsomming niet limitatief. Laten de Lanakense juristen Manon Stylman en Secretaris William Vandencleynenbreugel daar maar eens hun tanden op stuk bijten én hun verantwoordelijkheid opnemen, ze zijn nu gewaarschuwd, mocht er iets gebeuren zou art. 422 van het Sw kunnen ingeroepen worden.


Incompetentie in het kwadraat.

Wat de technische en andere installaties betreft die wij vanaf het openbaar domein in het kader van de veiligheid van personen en goederen en het algemeen belang kunnen waarnemen, kunnen wij besluiten, dat de competentie van zij die in Lanaken op de conformiteit en de veiligheid moeten toezien, grandioos faalt. De Schepen van Openbare Werken Patrick Tollenaars kan het in de gemeenteraad als Koning eenoog in het land van de  technisch blinde Raadsleden nogal ostentatief uitleggen, nooit krijgt de man van de rest weerstand. Destijds probeerde gewezen Vlaams Belang Raadslid Nico Houben, Tollenaars nog het vuur aan de schenen te leggen, maar Houben kent zijn dossiers evenmin en maakte zich steeds opnieuw hopeloos belachelijk en diende telkens weer in zijn schelp te kruipen. Nu blijft van het Vlaams Belang alleen nog Leo Joosten over om in het spoor van Houben te lopen.

Gevaar.

In Morsum Magnificat 214-07 geven wij nogmaals twee voorbeelden hoe intriest het in Lanaken gesteld is met de integerheid en de competentie van het Lanakens decadente Open -uw zakken- Vld bestuur rond  Maaskei Marino Keulen. Dertigers van dit bestuur in Lanaken zijn decadent en zestigers oerconservatief. De voorbeelden in MM_214_07 handelen over gevaarlijke installaties waarvoor de -technische- diensten, de brandweer en de politie die onder toezicht van de burgemeester staan, de ogen sluiten en wanneer er ongevallen gebeuren diezelfde diensten voor de vriendjes alles in de doofpot stoppen. Als er brand is, komen de spuitgasten en de politie die nota bene beide onder toezicht van de burgemeester staan, een grotere belangenvermenging en mogelijk misbruik bestaat er niet. Aangezien de burgemeester overeenkomstig artikel 135.1 verplicht is om toe te zien op de veiligheid van burgers, duidelijk onstabiele en twijfelachtige spaninrichtingen / draagconstructies van de kerstverlichting een gevaar kunnen betekenen voor toevallige voorbijgangers, bestempelen wij Marino Keulen, zoals vele andere burgemeesters, als een witteboordcrimineel.

De Voorzorg.
De verhalen die in en rond de top van De Voorzorg in Hasselt over Hilde Claes en haar wederhelft de ronde doen zullen in het boek "De Klokkeluiders van HaZoDi Zwart op Wit", ter sprake komen. Hoe apotheek De Voorzorg te Lanaken zich ten opzichte van een ernstig ziek lid recent gedroeg, werpt weer een zicht op het verwerpelijke gedrag van de salonsocialisten en dat heeft het lid in Lanaken aan de lijve ondervonden en iedereen mag dat gerust weten.

MM_214_07_Lanaken_Antenne_Voorzorg.pdf

Artikel n° : 05/13/4956
Geplaatst : 9:31 19/05/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©



Laatste update ( 19 mei 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.