Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926371





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Gouverneur nog maar pas in zadel en neigt al naar dictatuur.
12 mei 2013
Jan Briers -N-VA- wilde Experts al de mond snoeren. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.065.300
Brussel / Lanaken 12 mei 2013

Wetteren hier, Wetteren daar, Wetteren ginder en Wetteren overal, maar niemand stelt zich nog de vraag wat de oorzaak is van de evacuaties die als gevolg van de giftige dampen en stoffen in de riolen dienden plaats te vinden, is het de kwaal of was het de gebruikte remedie, meer bepaald het overvloedig blussen van het brandende ADR UN1093 product ACRYLNITRIL!?.

Instructies duidelijk.

De veiligheidskaart die bij een transport tot de veiligheidsdocumenten behoort, is zeer duidelijk : "Ontruim de gevarenzone! Raadpleeg een deskundige! Verluchting. Vang weglekkende vloeistof op in afgedekte vaten.  De overblijvende vloeistof in zand of inert materiaal laten opslorpen en naar een veilige plaats voeren. NIET in de riool spoelen. Deze stof NIET in het milieu laten terecht komen. Chemisch bestendig werkpak met onafhankelijk werkend ademhalingsapparaat". Het is duidelijk dat de eerste blus interventie een verkeerde methode was, men had meteen alle bewoners uit de omgeving moeten evacueren en de vloeistof gewoon laten branden, zelfs met ontploffingsgevaar als gevolg, wat niet bewezen is en ondanks de grote vlammenzee, ook niet gebeurde. Hier nog eens de kenmerken en veiligheidsinstructies van het product: http://www.cdc.gov/niosh/ipcsndut/ndut0092.html

Luc Rademakers.
Het feit dat Vrt journalist Luc Pauwels in dit geval aan Jan Briers -N-VA- de meest normale, ietwat kritische, maar terechte vraag stelde, resulteerde in protest van de Gouverneur waardoor Vrt redactiebaas Luc 
Rademakers onterecht meteen, zonder de journalist te verwittigen, op de schoot van de Gouverneur kroop. Uiteraard ligt Pauwels na het boek over De Keizer van Oostende en diens collega Wim Van Den Eynde bij de  Vrt onder vuur, we zijn benieuwd hoe lang Wim Van Den Eynde nog van het Vrt toneel blijft, momenteel in vaderschapsverlof, maar er is meer. Luc Pauwels lag in het verleden wegens regelmatig ziek, ook al niet goed in de la.

Met de N-VA Censuur?
Het is duidelijk dat het te Wetteren verkeerd liep en Experten kritiek hebben maar dat mag van Gouverneur Briers N-VA blijkbaar niet en hij wil de berichtgeving naar de pers stroomlijnen en zijn waarheid inlepelen! Dat is van de  N-VA een verdomd verkeerd signaal en een teken aan de wand voor deze partij.

Artikel n° : 05/13/4951
Geplaatst : 20:33 12/05/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 12 mei 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.