Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926875





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Schouwbrand te Zutendaal : Brandweermanneke respecteert veiligheid niet.
11 mei 2013
Vijf brandweerwagens en een ploeg van PZ GAOZ zorgden voor genoeg show.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.064.000
Lanaken / Zutendaal 11 mei 2013

Het is een hele poos geleden dat wij ons nog naar een interventie van de "spuitgasten" hebben begeven, bij de brandweer van Genk kregen we de dreiging ons nat te spuiten, bij Maasmechelen dreigde men ons fototoestel af te nemen en van die brandweer kregen we te horen " als wij u op de bodem van het kanaal vinden zullen wij u er wel uithalen", het water zal de spuitgasten dun door de pijpen der illusie stromen indien zij denken dat zo'n zever op ons indruk maakt.

Veiligheid.
Andermaal betrappen wij de brandweer bij een interventie, de veiligheidsvoorschriften niet te respecteren door vlak bij de brandhaard, zich bevindend in de gondel van de brandladder, geen helm te dragen, in feite zouden zij hier ook een masker en perslucht moeten gebruiken, de uitwasemingen van een dergelijke schouw zijn aan de -blauwe- kleur van de rook te zien, erg schadelijk. Commandant Jurgen Pass moet wat beter toezien op zijn cowboys.

MM_214_05_Schouwbrand_Zutendaal.pdf

Allesbrander?
Wanneer we de foto van de schouw bekijken, dan kunnen wij ons niet van de indruk ontdoen dat, gezien de roetaanslag, door die schouw behoorlijk veel toxische rook van schadelijk spul is gegaan, daarvoor gebruikt "het volk" immers allesbranders die het milieu verpesten. We moeten niet vragen of de politie van PZ GAOZ, nu ze toch ter plaatse waren, geen kijkje zijn gaan nemen of de Vlarem soms niet met de voeten is getreden, natuurlijk niet, show verkopen, dat wel.  

Artikel n° : 05/13/4949
Geplaatst : 21:44 11/05/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck
©
Laatste update ( 12 mei 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.