Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928444





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Pseudo FANC Rechtbank zetelde in kortgeding
06 februari 2007

Kristel Geerts, Erik Cottens en Martine L. zetelden in de pseudo FANC Rechtbank


Bezoekers website Morsum Magnificat : 198.000 
Brussel / Betekom 6 februari 2007
De jacht op het Betekoms bedrijf dat aan de basis zou liggen van de val van de Directie van het FANC en ook alle verdere heibel die daaruit ontstond, zoals de werkgroep Nucleaire veiligheid, gaat nog steeds en onverminderd verder. 
Nadat het Agentschap de ingedeelde inrichting onder valse voorwendsels met macht- en rechtsmisbruik, sloot, vervolgens met idem dito methodes ook de vergunning voor het verwijderen van de RABAS introk , daarbij op een flagrante manier broodroof pleegde, wil het FANC nu ook de vervoervergunning intrekken.

De vele werkzaamheden in de werkgroep Nucleaire Veiligheid
en vele artikels in de "echte gazetten" ten spijt is er nog niets veranderd.



Uiterst links : Kempeneers van AVN (slippendrager van het FANC) die zo'n inspectie / sluiting blijkbaar grappig vindt - Midden : ERIK COTTENS op inspectie bij het geviseerde bedrijf - Rechts: Kristel Geerts hoofd juridische dienst van het F.A.N.C. die op 6 januari 2006 een overeenkomst sloot (Dading) met het Betekoms bedrijf, maar haar handtekening bleek achteraf niets waard te zijn !

Pseudo Rechtbank.
Heden morgen om 10.00u vond bij het FANC de toneelvoorstelling plaats waarbij de vermeende specialisten van het Agentschap Nucleaire Controle de zaakvoerder van het Betekoms bedrijf hadden uitgenodigd die zich zogezegd mocht komen  verdedigen tegen de intrekking van de vervoervergunning. 
Deze Pseudo- Rechtbank bestond uit 2 ?rechters?; Voorzitster Kristel Geerts, Openbare Aanklager Eric Cottens en voor die gelegenheid als Griffier aangestelde Martine Liebens die gewapend met een laptop noteerde.

Pseudo Voorzitter en OM.
De zaak was snel afgehandeld omdat het geviseerde en gebroodroofde bedrijf had verwacht dat de Directeur Generaal Willy De Roovere zou aanwezig zijn, de zaakvoerder wenste niet te onderhandelen met dergelijke voor hem incompetente  pseudo- rechter en aanklager.

Misbruik van vertrouwen.
Het verleden leerde immers wat de waarde van onderhandelaarster en hoofd Juridische dienst, Kristel Geerts is.
Op 6 januari 2005 onderhandelde en tekende dezelfde Mw. Geerts  een ?Dading? waarvan de bekrachtiging van de RVB volgens haar zeggen, slechts een formaliteit zou zijn, maar de RVB veegde de dading ?n de handtekening van KRISTEL GEERTS compleet van de tafel.
Als dat niet als een misbrujik van vertrouwen kan worden aanzien, aan de Dading was immers de voorwaarde verbonden dat de zaakvoerder van het Betekoms bedrijf de rechtszaak die op 9 januari 2005 gepland was, zou uitstellen, wat ook gebeurde.
Geen enkele van de door het FANC in de Dading opgenomen verplichtingen werd vervuld, nu zou de zaakvoerder w??r met diezelfde potentaten moeten onderhandelen.

? MORSE-Press VOF 


 

 

Laatste update ( 09 februari 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.