Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936010





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi : Speurder FGP ondervraagt officier maar respecteert Salduz Wet niet.
09 mei 2013
Philip Pirard en Procureur Rubens willen aanklagers van hun systeem uitschakelen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.061.700
Hasselt / Lanaken 9 mei 2013

Met ons online bericht van 21 april 2013 " Operatie zoek de mol " brachten wij het bericht dat Philip Pirard koortsachtig op zoek is waarbij al wie binnen HaZoDi zijn goednieuws show niet deelt, geïntimideerd en onder vuur wordt gelegd, er is een poging tot zuivering à la Pirard & C° aan de gang, democratie wordt bij HaZoDi repressie en despotisme.


Onder druk.
Onlangs liet Philip Pirard zó maar de GSM van een officier uitlezen, nog verder op zoek naar lekken werd nadien ook nog de laptop van die man uitgevlooid en later, als gevolg daarvan, meer bepaald op 2 mei, werd de man door de FGP van Hasselt -door speurder S. die reeds lang vruchteloos in het HaZoDi nest wroet- op de rooster gelegd, onder druk gezet en bedreigd met gevangenzetting. Daarbij werd de Salduz Wet met de voeten getreden.

Ongeldig.

Het blijkt dat de officier via die laptop e-mails heeft ontvangen en daarover wilde de speurder meer informatie bekomen, vreemd dat men die vragen niet is gaan stellen aan de persoon die de e-mails verstuurde. Hoe kan de ontvanger daarover uitleg geven? Er is met die actie alleen maar aangetoond dat de ontvanger van de e-mail via die weg contact heeft met de verzender. Is het soms verboden iemand een e-mail te zenden? Dat moet Pirard dan maar eens aantonen. Voor zover bekend gaat het om informatie uit een rechtszaak die afgesloten is. Advocaat Sven De Baere van advocatenkantoor Sven Mary zegt ons dat zo'n verhoor wegens het met de voeten treden van de Salduz Wet, ongeldig is.

Hoe lang nog?
Het valt ons op dat daar bij HaZoDi heel veel gebeurt wat niet door de beugel kan, maar ze blijven het toch maar doen. We noteren ook klachten van diverse advocaten en hun misnoegdheid over rol en houding van Procureur Rubens. Hoe lang kan de Hasseltse Procureur die koers nog blijven varen?

Informeren.
Wie ons wil informeren kan dat maar best schriftelijk doen, eventueel anoniem te zenden naar postbus 57 te 3620 Lanaken 

Artikel n° : 05/13/4945
Geplaatst : 8:58 9/05/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 09 mei 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.