Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936122





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Sociale Fraudeurs en zwartwerkers aanpakken : Geef bonus aan tipgevers.
01 mei 2013
De Staat moet de gestolen middelen van de dieven terug afpakken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.051.700
Lanaken 1 mei 2013

--- Update 1 16:58 1/05/2013
Vijftien procent moet er beter van worden.
Vijfentachtig procent van de Belgen sjoemelen, de rest die dat niet doet wordt dus benadeeld en bedrogen. Daarom moeten die vijftien procent Belgen zich verenigen, bij mekaar steun zoeken en de frauders aangeven, wie informatie heeft, mag deze redactie contacteren wij kennen de kanalen van degenen die voor hun verantwoordelijkheid moeten gesteld worden.
--- einde update 1

De schandalen die zich rond de socialisten en de vakbonden, die zich op 1 mei telkens ontpoppen als "vakmonden", decennialang manifesteerden zijn niet te tellen, de Agusta affaire is daarvan slechts één voorbeeld uit het verleden, de schandalen rond het ACW een meer recent voorbeeld. De vakbonden zijn zeer slecht geplaatst om, wat frauderen betreft, anderen met de vinger te wijzen, ze hebben niets anders gedaan dan frauderen. Socialisten en "vakmonden" moeten de hand in eigen boezem durven steken en de sociale fraudeurs moeten lik op stuk krijgen.

Zoals een vindersloon.
Tipgevers die bij de federale politie als dusdanig worden erkend -waarbij Morsum Magnificat niet hoort-, krijgen, wanneer de zaak die ze aanbrengen een gerechtelijk resultaat kent, een bonus uitgekeerd, dat kan een paar honderd euro zijn. Nu zowat iedere politicus de mond vol heeft om verdachte personen bij de politie te melden, sociale fraude overal over hun tong gaat, moeten politici een wet uitvaardigen dat, wie sociale fraudeurs aangeeft en er na onderzoek een resultaat is, een bonus van tien procent van de gerecupereerde bedragen wordt toegekend, dit is te vergelijken met een vindersloon.

Vermogenscontrole.

Al maanden is de politiek, gesteund door hun gatlikpers, op zoek naar middelen om de 260 mia euro aan spaargelden van de Belgen in te pikken of te doen bewegen, de Staatskas aast op geld dat ze niet aflatend verspilt. Politiek gestuurde gazetten hebben het er niet aflatend over dat spaargelden niets opbrengen en dat, om de economie weer op gang te brengen, het -zwart- geld moet rollen. Spaarders zouden ook moeten investeren in bedrijven en de -failliete- Staat zou de terugbetaling moeten garanderen. De Staat zoekt koortsachtig naar middelen om de tegoeden op de spaarboekjes aan te spreken. Morsum Magnificat heeft daarvoor een zeer effectief en bovendien legaal middel en dat is de "Vermogenscontrole".

Heel eenvoudig.

Ergens staat in de sociale wetgeving -RMI-wet van 26 mei 2002-, dat zelfs iemand die beroep doet op het OCMW en daar recht op heeft, toch nog 6400 € spaargeld -en zelfs een huis- mag hebben. Laten we wat niet verdacht spaargeld betreft, de lat op tienduizend euro leggen. Al wie meer dan 10.000 € aan spaargelden bezit moet een vermogenscontrole krijgen, zo'n controle is perfect legaal en sociaal eerlijk. Wie de herkomst van het spaargeld niet kan verantwoorden speelt het gewoonweg en heel eenvoudig kwijt. De Staat doet daarmee niets meer dan het van de gemeenschap gestolen geld van de dief terug afpakken.

Artikel n° : 05/13/4932
Geplaatst : 9:16 1/05/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 01 mei 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.