Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928444





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Leef : Nog veel werk te Begijnendijk
04 februari 2007

Kersverse politieke beweging al fel uitgedund.


Bezoekers website Morsum Magnificat: 197.100

Betekom / Begijnendijk 04 februari 2007.

Morsum Magnificat 136 artikel over Begijnendijk en het milieu ...

Tijdens de recente gemeenteraadsverkiezingen te Begijnendijk dook er te Begijnendijk een nieuwe politieke beweging op, het zijn geen zuivere ?Groenen?, maar aan hun verkiezingfolder te zien een mengeling met Spirit en onafhankelijken.

Een nieuwe politieke wind, eerst zien en dan geloven.
Ze noemen zich geen politieke partij, maar wel een ?beweging?, toch een aparte zienswijze want er zitten toch ?Spiritisten? bij, het partijtje van Bert Anciaux alias ?Den Bleiter? waarvan Morsum Magnificat toen schreef dat ze een kaarterclubje waren die op de tafels van de Volksunie kaart mochten spelen, daarmee haalden wij ons de woede van Bertje Anciaux en van Vincent Van Qiuckenborne, alias Quick (sinds kort zonder ?Flupke?) op de hals (de klein jong).

Toen 21 en vandaag ?
Op de lijst n?8 tellen we 21 namen, maar we krijgen signalen dat de beweging wat uitgedund zou zijn, tenminste van degenen die op de lijst n?8 staan, deze redactie vindt dat een beetje vreemd, vooral omdat we vernemen : ?men heeft mij gevraagd om op de lijst van leef komen te staan voor de verkiezingen, maar nu ben ik er zoals nog enkele anderen niet meer in ?, dus 21 om deel te kunnen nemen aan de verkiezingen ?

Milieu.
In Morsum Magnificat 136 hebben we een artikeltje geschreven dat ?Leef? zou moeten interesseren, wij hebben in het artikel uiteraard niet alle informatie prijs gegeven, toch kennen we ?man? en ?paard? en daarom zijn we benieuwd of ?Leef? echt leeft.

? erik verbeeck

Laatste update ( 05 februari 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.