Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936122





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Alfacam en de verhuis van de Vlaamse Journalisten Vereniging vzw
15 april 2013
Grootheidswaanzin van VJV vzw Voorzitter breekt vereniging zuur op.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.032.600
Duffel / Lanaken 15 april 2013

De Vlaamse Journalisten Vereniging vzw heeft met de keuze om Walter Van Den Branden aan te stellen als voorzitter in eigen voet -lees kas- geschoten. Toen het Antwerpse IPV ter ziele ging, heeft Van Den Branden ook al aangetoond dat zijn grootheidswaanzin, door op de Grote Markt 40 te willen blijven, de vereniging veel heeft gekost. Ook de volgende blunder is nu duidelijk, Van Den Branden bracht de VJV vzw onder bij Alfacam in Lint, er verscheen meteen een publicitair artikel in het VJV tijdschrift en de vrouw van de CEO van Alfacam, Karine Stoop, kreeg meteen een VJV vzw perskaart toegestopt, van "hand- en spandiensten" gesproken.

Vergadering.

We vernemen uit goed ingelichte bron dat het Bestuur van de VJV vzw, om de situatie te bespreken, een extra vergadering zou moet beleggen, misschien kunnen de leden dan ook meteen bekijken of de decadente Van Den Branden niet opzij gezet moet worden en of die 9000 euro subsidie die Lieten toekende, geen vergiftigd geschenk is geweest. 

Eerder artikel omtrent de vestiging van VJV bij Alfacam :
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=4821&Itemid=0

De Vlaamse Journalisten Vereniging vzw
Leden van een vis- of een kaartersclub die een clubblad uitgeven, krijgen van de Vlaamse Journalisten Vereniging vzw een perskaart en op die manier hebben ze zo'n vierhonderd leden bij mekaar kunnen sprokkelen, biuj uitzondering kom je eens iemand van die club tegen. Er zitten tussen de leden ook heel wat rechtse elementen zoals de twee kornuiten van 't Scheldt waarvan de éne niet eens een computer heeft en de andere alleen maar bij activiteiten van het Vlaams Belang is te zien. Tot voor kort was Jean-Marc Van Belle, actief Vlaams Belang politicus uit Kortrijk en daar OCMW Raadslid nog ondervoorzitter van de VJV vzw. Sinds Walter Van Den Branden Voorzitter is geworden, loopt hij nóg meer naast zijn schoenen dan voordien, vandaar dat de Vjv vzw in Lint bij Alfacam is beland waar ze voor een prikje per maand in een kantoor mochten trekken, maar de vereniging zal nu ook wel kunnen pakken.


Hier een link naar het gezelschap.

http://www.vlaamsejournalistenvereniging.be/

Artikel n° : 04/13/4907
Geplaatst : 16:25 15/04/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 15 april 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.