Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936122





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Schepen van mobiliteit is blind en politie stuurt de Struisvogelbrigade.
13 april 2013
Het parkeren op het voetpad kan ongestoord en onverminderd verder gaan.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.030.300 
Lanaken 13 april 2013.

Met ons vorig artikel brachten wij het nieuws dat de politie van Lanaken - Maasmechelen bij de uitbaatster van de gazettenwinkel in de Pannestraat is komen "waarschuwen" dat er niet op het voetpad geparkeerd mag worden, zo ja, dat 150 € boete zou opleveren. De uitbaatster zat daar behoorlijk mee verveeld, wil uiteraard niet dat haar klanten een boete krijgen en plaatste meteen een bericht op het aanplakbord dat op de stoep staat.


De Struisvogelbrigade.
Het is ongelooflijk dat de politie bij handelaars binnenstapt om deze voor hun kar te spannen, het moet dus zijn dat de Lanakense burgemeester Marino Keulen -Open (uw zakken) Vld- een nieuwe politieafdeling heeft opgericht die de naam "De Struisvogelbrigade" moet gekregen hebben. In de Pannestraat blijven auto's soms een ganse dag op de stoep staan en de voetgangers hinderen die dan die hindernis moeten ontwijken en op de straat lopen. De auto die op de foto in MM_213_04 is te zien, is van een eigenaar die aan de overkant van de straat woont en nota bene zelf een oprit heeft waar de auto kan staan, bovendien is er op een belendend perceel plaats genoeg om de auto te parkeren.

Verlicht despotisme.

Het is duidelijk dat de eigenaars van de auto's die duidelijk het verkeersreglement overtreden, geen enkele boete of waarschuwing moeten vrezen, dat kan in Lanaken waar vanwege het wanbeleid van Marino Keulen alles mag, het geeft ook een idee hoe men in dit land bestuurt,  dit is niets minder dan verlicht despotisme. Verdachten aangeven, klokkenluiders bestraffen en overtreders van de wet beschermen door niet op te treden.

Dubbel voordeel.
Het parkeren op de rijbaan, zoals het zou moeten, heeft nochtans een dubbel voordeel : De voetgangers kunnen veilig hun weg vervolgen via het voor hen bestemd voetpad én men dwingt de automobilisten hun
snelheid te minderen want een deuk, of zelfs maar een krasje op hun heiligdom, is een ramp.

MM_213_04_Lanaken_De_Struisvogelbrigade.pdf


Artikel n° : 04/13/4906
Geplaatst : 20:27 13/04/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 14 april 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.