Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936123





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Wat is er mis met die eigenaars?
07 april 2013
Leraar beklaagde zich bij collega's over diens huurders.
Bezoekers website Morsum Magnificat : 2.022.800
Lanaken 7 april 2013

Het onderzoek van Morsum Magnificat naar de malafide eigenaars en verhuurders gaat onverminderd verder, voor de tweede keer op een rij komen wij in Lanaken in conflict met malafide eigenaars en het gaat blijkbaar van kwaad naar erger, buiten een niet conforme en gevaarlijke elektrische installatie en een niet gekeurde stookolietank, komen er nu nog bouwovertredingen bij waarvoor het beleid in Lanaken de ogen sluit.

Wat is er mis met de verhuurders .
In het huidige geval, waarvoor een nieuw artikel op stapel staat, is een leraar van de technische school te Maaseik betrokken die zich bij zijn collega's over de huurders gaat beklagen, maar daar slechts één klok laat luiden. In Morsum Magnificat zullen wij bewijzen dat er maar weinig mis is met de huurders maar eerder veel met de verhuurders die de huur-, milieu- en bouwwetgevingen aan hun laars lappen. We stellen ook vast dat Lanaken erg blind is voor bouwmisdrijven, voor de conformiteit van stookolietanks en de conformiteit van woningen.

Hand en spandiensten en passieve corruptie.
Een woning van 1860 opgetrokken in mergelsteen, met vocht tot en met de tweede verdieping en een duidelijk onstabiele constructie, is voor Lanaken geen probleem en kan verhuurd worden.Het is een afgang van jewelste voor een burgemeester en gewezen minister van Wonen, Marino Keulen, dat het in Lanaken in de praktijk zó verloopt, de oppositie in Lanaken heeft óók al die jaren grandioos gefaald, het bewijs daarvan is, dat sinds Morsum Magnificat aan de boom is gaan schudden, er nu plotseling werk wordt gemaakt van een inventarisatie. We komen daar weldra in Morsum Magnificat nog op terug. Voor deze redactie is het duidelijk de Open Vld heeft de hand en spandiensten en de passieve corruptie hoog in het vaandel staan.

Artikel n° : 04/13/4900
Geplaatst :  21:26 7/04/2013

Redactie Morsum Magnificat ®Professioneel
Erik Verbeeck ©   
  

Laatste update ( 07 april 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.