Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936123





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Gevaarlijke laagspanningaftakking gemeld aan Parket-Update1
07 april 2013
De Staatssecretaris en het Parket moeten nu optreden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.035.200
Lanaken 7 april 2013.

--- Wijziging 20:05 17/04/2013
Artikel 159 AREI en niet 59.

--- Update 1 15:05 15/04/2013   2.032.400
Parket Tongeren noteert melding.
Met een brief van 10 april 2013 laat het Parket van Tongeren weten dat de procureur opdracht heeft gegeven de melding te noteren onder n° TG.20.99.135/13. Ondertussen is ook Infrax zelf op de hoogte gebracht, we tonen burgemeester Marino Keulen -Open (uw zakken- Vld-) nogmaals aan dat wij uiteraard geen cafépraat verkopen en optreden in het algemeen belang en geen eigen belang zoals Marino en zijn politieke trawanten.
--- einde update1.

De -p-Overheid, de politiek en de justitie falen grandioos in het toezien op de conformiteit en de gevolgen van de gevaarlijke openbare laagspanningsnetten waarvan de gemeenten minstens mede eigenaar zijn maar uit puur geldgewin het vereiste wettelijke onderhoud aan hun laars mogen lappen, met alle mogelijke gevolgen van dien. Het feit dat de justitie niet optreedt heeft uiteraard alles te maken met het feit dat de scheiding der machten een broos begrip is maar ook omdat de competentie van ons systeem overal in vraag is, óók bij de Parketten, daar is geen enkele technische kennis en moeten beroep doen op Experten.

Geen cafépraat.
Met diens uitspraak in 2008 heeft Marino Keulen -Open Vld- bij deze redactie kwaad bloed gezet, komt daar nog bij dat de Lanakense burgemeester - een Maaskei- , blijk geeft deze redactie belachelijk en
ongeloofwaardig te maken, aangezien bovendien Lanaken binnen ons bereik ligt, bekijken wij nu, zoals dat tien jaar geleden in gans Vlaanderen het geval was, nu intensief de aftakkingen in Lanaken. Wij zullen aan Marino Keulen aantonen dat wij nooit cafépraat verkopen maar wel zijn onverantwoorde manier om met gevaarlijke aftakkingen om te gaan, niet alleen publiek zullen maken maar ook, in het kader van het algemeen belang, bij de bevoegde Staatssecretaris aankaarten én bij het Parket melden, Marino Keulen roept trouwens op om verdachte zaken te melden.

Deskundig.
Wij bewijzen meteen ook aan dat Parket dat wij in het verleden al twee keer bij rechtszaken -elektrocuties- als expert zijn opgetreden en Electrabel evenveel keer de zaak op het technische vlak heeft verloren, één voor het Hof van Beroep te Gent en een andere keer te Doornik, jawel wij kunnen ook in het Frans ons mannetje staan, dat hebben wij allemaal al lang bewezen.

Geen cafépraat : Meldingen.
Andermaal maken wij duidelijk dat schijnbaar verdachte personen melden één mogelijkheid is, maar strafrechtelijke feiten melden, een must van iedere Belg is. Wij zijn echter benieuwd hoe het Tongerse Parket met onze melding  JJ1304670 zal omgaan, wordt er gemakkelijkheidshalve weer op de pianist geschoten en mogen wij het misschien weer gaan uitleggen en blijven de schuldigen ongemoeid? In dat geval wordt de HR zéker ingeschakeld en mogelijk opnieuw de Europese Instellingen, het moet hier maar eens afgelopen zijn met de rechten van klokkenluiders te schenden en de democratie met de voeten te treden. We hopen dat er met die aftakking zoals in Mesljn L'Evêque niets gebeurt.

Infrax.
Marino Keulen moet zijn technische dienst, zijn politie en Infrax aan het werk zetten en de gevaarlijke aftakkingen laten herstellen, als wij het kunnen zien, moeten daarvoor betaalde ambtenaren dat zéker kunnen, zij zijn dat wettelijk zelfs verplicht.

Geen partij?
Uit het vreselijke ongeval te Laakdal blijkt duidelijk dat iedere willekeurige en toevallige voorbijganger gevaar loopt, ook hier gaat het net als in Laakdal, over een kabel die over de weg gespannen is en Walter De Hondt onthoofde, dat kan overal gebeuren, ook wij kunnen dus bij een doorgang betrokken partij zijn. Bij het ongeval in Laakdal zei de brandweer, dat Walter op het verkeerde moment op de verkeerde plaatst stond, een goedkope uitleg.

Woekerwinst.
De luchtnetten moeten afgebroken en ondergronds worden gebracht, zoals dat thans in Lanaken in enkele straten het geval is http://www.lanaken.be/searchresults.jsp

Hieruit blijkt nog eens duidelijk dat de gemeenten eigenaar zijn van de netten. Lanaken meldt dat die sanering 214.000 € kost, maar ze vergeten er wijselijk bij te vertellen hoe oud die netten zijn en hoeveel tienduizenden dik betaalde kilowatts er gedurende decennia doorstroomden waarmee de gemeentekas rijkelijk werd gespijsd! Onderhoud doen ze quasi niet, alleen oplappen tot wanneer de boel in kortsluiting komt en een hoop ergernis en miserie veroorzaakt, het is uitgerekend dat  wat wij aan de kaak stellen, maar "Het Volk" snapt het niet, het zij zo.

MM_213_03_Witteboordcriminelen.pdf -meer volgt-

Artikel n° : 04/13/4899
Geplaatst : 18:22 7/04/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 17 april 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.