Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936125





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Veiligheid elektrische aftakkingen naar woningen in vraag-Update2
01 april 2013
Burgemeester Marino Keulen moet ambtenaren en Infrax wakker schudden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.017.700
Lanaken 1 april 2013.

--- Update 1 22:05 1/04/2013
Lees het volledige artikel onderaan.
Lees hier ook de brief aan Marino Keulen -bij MM geen achterbaks gedoe-
--- Einde update 2


--- Update 1 17:46 1/04/2013
Melding aan Wathelet.
Met document J1304666 plus enkele bijlagen, geven wij een schot voor de boeg van de verantwoordelijke Staatssecretaris voor energie Melchior Wathelet. Ook het ter zake Lanakense -wan-beleid krijgt van hetzelfde laken een pak.
--- Einde update 1

--- Wijziging 13:58 1/04/2013


Brand door kortsluiting, overspanning, ergo, elektrocutie zijn schering en inslag, maar de kontlikpers mag/wil nooit écht ingaan op de reden daarvan. De brandweer en de politie zijn de slaven van de burgemeesters en ook zij mogen hun job - als ze daartoe al in staat zijn - niet naar behoren uitvoeren en "Het Volk" dat haar leiders kiest, zal ingeval van incidenten de gevolgen dragen, Morsum Magnificat zegt : "eigen schuld, dikke bult", burgers moeten duidelijk zichtbare gevaarlijke aftakkingen melden, niet conforme aftakkingen zijn een overtreding van de wet van 10 maart 1925.  Morsum Magnificat blijft de onverantwoordelijke burgemeesters die wij andermaal als witteboordcriminelen blijven bestempelen, met de neus op de feiten drukken.

Lanaken niets beter.

Na het vreselijk ongeval in Laakdal, waar het hoofd van het slachtoffer tot aan de overkant van de straat rolde, is Morsum Magnificat, net zoals in 2002, opnieuw gestart om het probleem van de niet conforme openbare elektrische netten bloot te leggen, niet alleen in de omgeving van Laakdal waar Walter het leven liet, maar ook elders, onder meer in Lanaken in het Rijk van Marino Keulen, de onverantwoordelijke Open Vld burgemeester en zijn dito sjoemelend kiezerspubliek. In Morsum Magnificat 213_01 brengen we opnieuw keihard bewijsmateriaal en een brief aan Melchior Wathelet die onlangs door Jean- Marie Dedecker -LDD- over de niet conforme elektrische netten van de DNB -na enkele dodelijke ongevallen- wordt geïnterpelleerd. De machteloze Algemene Directie Energie van de FOD Economie zit met die vragen zeer verveeld.  U leest ook de brief van deze redactie aan de burgemeester van Lanaken.

Onverantwoordelijke Marino Keulen -Open Vld-.
Nadat uit zijn eigen rapport van Wonen Vlaanderen op donderdag 24 april 2008 duidelijk werd dat foute elektrische installaties voor 85 procent oorzaak zijn dat woningen onbewoonbaar worden verklaard en Morsum Magnificat aan Marino Keulen daaropvolgend suggereerde om diens federaal collega te verzoeken, meer controles uit te voeren naar de conformiteit van de elektrische installaties zei de onverantwoordelijke Maaskei Marino Keulen  "dat is cafépraat". We gaan de Open Vld burgemeester Marino Keulen met een reeks rapporten, die nu naar de verantwoordelijke Staatssecretaris worden gestuurd, duidelijk maken dat Morsum Magnificat géén cafépraat verkoopt en dat hij zijn DNB Infrax opdracht moet geven in Lanaken orde op zaken te stellen, of anders beter opstapt. Na de herstelling in de Pannestraat 192 zien we nagenoeg dezelfde fouten bij woningen in de buurt. We vergelijken qua arrogantie Marino Keulen met de Genkse Wim Dries -CD&V-, maar Dries zou een dergelijke fout niet maken.


 MM_213_01_LS_Lanaken.pdf
  -volledig artikel-

Artikel n° : 04/13/4894
Geplaatst : 10:29 1/04/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel  
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 03 april 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.