Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926378





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Morsum Magnificat bekijkt de niet onderzochte pestklachten.
16 maart 2013
Jarenlang pesten van Lanakense dame heeft nefaste gevolgen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.000.000
Lanaken / Beringen / Brussel 16 maart 2013

De familie van een jarenlang gepeste jonge vrouw uit Lanaken werd recent opnieuw geconfronteerd met de gevolgen van het selectief vervolgingsbeleid van de Parketten die in grootste willekeur, zonder énige verantwoording te moeten afleggen, mensen vervolgen of niet. We weten -nog- niet wat de politie van Beringen en Lanaken met de klachten die door twee verschillende slachtoffers over dezelfde dader werden neergelegd, hebben gedaan, of de klachten ernstig werden genomen, er onderzoek werd gedaan, of gewoonweg werden geklasseerd en of het de Parketten zijn die de klachten seponeerden. 


Meerdere klachten.

Een bij de politie van Beringen en Lanaken voor pesten aangegeven persoon wordt in ieder geval ongemoeid gelaten, toch zijn er zowel in Beringen als in Lanaken -niet limitatief- aangiften geweest. Aan de politie van Lanaken werd zelfs gevraagd om de GSM van het slachtoffer dat in Lanaken woont, uit te lezen, maar daarvan kwam er niets in huis. Morsum Magnificat heeft binnen één dag al de bevestiging ontvangen van de moeder van een slachtoffer uit Beringen-Paal dat ook haar dochter het slachtoffer werd van dezelfde praktijken door dezelfde dader. Die dochter werd in een ziekenhuis in Melveren -St Truiden- geplaatst en sukkelt nog steeds met haar gezondheid. Maar het blijkt dat de slachtoffers wegens represailles -en erger- bang zijn om te spreken, de dader is een personeelslid van een Overheidsdienst, dat heeft Morsum Magnificat al uitgevlooid. Het Lanakense slachtoffer wordt ongeloofwaardig gemaakt en tot nogtoe niet op een professionele manier geholpen. Omwille van de privacy gaat Morsum Magnificat over deze zaak die zij momenteel onderzoekt niet verder berichten, maar wel tot op het bot uitspitten en de dader-s- ontmaskeren.

Fiscale fraude.

Het moet blijken dat één van de slachtoffers die eveneens bij dezelfde Overheidsdienst werkt, weet zou hebben van fiscale fraude en daardoor -ondertussen op het werk door een team- permanent wordt gepest en ongeloofwaardig gemaakt, een klassieke tactiek om misdaad te blijven plegen en klokkenluiders monddood te maken. De eerste informatie waarover wij beschikking hebben is nagetrokken en blijkt te kloppen, de zaak zou ook in Limburg vertakkingen hebben, waar het slachtoffer een poosje bij een bedrijf werkte. Limburg is een provincie waar grote en kleine fiscale fraude wordt gepleegd, dat is bij de fraude cel van de federale politie -CDBC- ondertussen genoegzaam bekend. 

Artikel n° : 03/13/4876
Geplaatst : 8:07 16/03/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 20 maart 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.