Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926378





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat naar 2 miljoen bezoekers.
14 maart 2013
Belangstelling voor Morsum Magnificat in stijgende lijn.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.988.200
Lanaken 14 maart 2013

Tot spijt van wie het benijdt gaat de belangstelling voor Morsum Magnificat nog steeds in stijgende lijn, dat is ook het geval met de mensen die ons komen opzoeken om te ageren tegen het incompetente, het gecorrumpeerde en machtsmisbruikend systeem. Maar de strijd is met heel weinig financiële middelen zeer moeilijk. Onze maatschappij bevat te veel rotte appels die uit eigen belang de hielen van de verkeerde politici likken die het verkeerde systeem al veel te lang in stand houden, we kennen allemaal de politieke partijen die daarvoor verantwoordelijk zijn, maar "Het volk" verkoos hen-sic-.


Steun.
Wie op ons beroep doet, wordt gevraagd ons met een minimum te steunen, minstens abonnee van Morsum Magnificat te worden en dat kost voor een gewoon abonnement slechts 6,6 € per maand en voor de sociale abonnementen amper 4,1 € per maand. Voor dit belachelijk laag bedrag ontvangt de abonnee deskundigheid met in sommige domeinen, zoals elektriciteit, meer dan vijftig jaar ervaring!

Grote ervaring.
Morsum Magnificat bezit in verschillende domeinen bewezen knowhow, zoals elektromechanische installaties, arbeidsveiligheid, radioactiviteit, milieu, huurkwesties met malafide verhuurders, SVK's, OCMW's, etc. etc. De grootse ervaring situeert zich in het bestrijden van de drie Belgische besmettelijke ziekten : Corruptie, Incompetentie, Machtsmisbruik!

Download hier de flyer.

Artikel n° : 03/13/4874
Geplaatst : 6:56 14/03/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur, verantwoordelijke uitgever, houder merkenrecht

Laatste update ( 14 maart 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.