Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936131





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi : Fraudecel Crombez schakelt nu zelf het Comité P in.
05 maart 2013
Comité P. moet administratief onderzoek voeren om invloed parket te omzeilen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.987.700
Hasselt / Brussel / Lanaken 5 maart 2013.

Het moet blijken dat de fraudecel van Staatssecretaris Crombez nu op haar beurt het comité P inschakelt, daarom hebben wij contact genomen met het kabinet van Crombez om het nut van hun acties in twijfel te trekken, immers het Comité wordt door Procureur Rubens gefnuikt.

Administratief.
De fraude gaat ondermeer over uitbetalingen die driemaandelijks door stad Hasselt rechtstreeks op de rekening van Michel Beckers werden geboekt en dit zonder énige afhouding of tussenkomst van de SSGPI of de RSZPPO. Deze laatste dienst zou óók onderzoek gaan voeren, maar het Comité P. kan dat ook zonder langs het Hasselts Parket te moeten passeren waar Procureur Rubens steevast elk onderzoek in de kiem smoort of belet.

Een bewijsstuk van Fraude.



Wel degelijk werd aan Michel Beckers jarenlang elke drie maand 1.152,52 euro uitbetaald, hier het bewijs uit de boekhouding van HaZoDi van de betaling van april, mei, juni 2003, het zou uiteindelijk om 40.000 euro gaan die stad Hasselt aan haar poulain Michel Beckers -in 't zwart?-, alleszins zonder afhoudingen betaalde!

Comité P. onderzoekt.

Het zou blijken dat het Comité P. momenteel in Vlaanderen nog onderzoek voert naar exuberante vergoedingen die bij de politie worden uitbetaald, vele korpschefs spiegelen zich aan de toestanden bij HaZoDi en willen naar voorbeeld van Michel Beckers, ook wel extra mandaattoelagen bekomen. Maar in Hasselt beperkt het graaien zich niet alleen tot Beckers, de sp.a laat nog meer van haar leden van de grote pot profiteren waardoor de staatskas nog maar eens door die partij wordt geplunderd en de sociale zekerheid opgelicht.

Comité P.
Bij het Comité P. bevestigde men, dat zij inderdaad ook administratief onderzoek kunnen voeren, het moment om dat bij HaZoDi op te starten is misschien nu door de aanzet van het kabinet van Crombez, aangebroken?

Artikel n° : 03/13/4859
Geplaatst : 15:31 5/03/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 05 maart 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.