Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936258





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Sp.a Limburg : Benny Biets verlaat Provinciaal secretariaat-Update1
04 maart 2013
Klacht wegens stalking en belaging zou aan de basis liggen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.987.000
Hasselt / Lanaken 4 maart 2013

--- Update 1 11:10 6/03/2013
We zijn beledigd en vernederd door hem.
In Het Belang van Limburg verscheen er op 14 Juni 2005 op Pagina 17 een artikel met als titel : "Staking kringloopcentra leidt tot ontslag voorzitter" waarin enkele citaten voorkomen die wij u niet willen onthouden :
- "De voorzitter moet er uit" staat op één van de spandoeken aan de ingang van het Kringloopcentrum in Genk.
- "De actie is zonder meer gericht tegen Benny Biets".
- "In de loop van de dag gingen vakbonden en voorzitter Biets aan tafel zitten. In eerste instantie zonder resultaat. Pas toen aangekondigd werd dat een externe bemiddelaar zou worden aangesteld, maakte Biets bekend dat hij als voorzitter zou opstappen".. Einde citaten.

Bietsianen.
Benny Biets heeft de reputatie van zijn broer, commissaris bij HaZoDi, Rohnny Biets alle eer aangedaan. We moeten hier voor de goede orde nog eens aangeven dat het weer om socialisten gaat, vergeet dat bij de volgende verkiezingen niet.

Korpschef Pirard.
Het moet blijken, dat Philip Pirard nu andere personen binnen het korps op de korrel neemt, of de methodes die Pirard gebruikt wel wettig zijn, zal later nog blijken, het zou over het laten uitlezen van GSM toestellen gaan, zeg maar een soort intern onderzoek waarvoor toch een opdracht moet zijn en die is er blijkbaar niet.

--- einde update 1 

We vernemen dat Benny Biets, de broer van commissaris Rohnny Biets bekend van de HaZoDi affaire, bedankt heeft voor zijn functie bij het sp.a secretariaat van de Provincie Limburg. We probeerden Benny telefonisch te bereiken, maar dat lukte niet, we kregen de Lommelse waarnemende secretaris Kris Verduyckt aan de telefoon.

Klacht.
Uit welingelichte bron vernemen wij dat Benny Biets voorwerp is van een strafklacht en daardoor bedankt zou zijn voor zijn job bij de sp.a te Hasselt -zie link-, Kris Verduyckt bevestigt dat Benny Biets om persoonlijke reden ontslag heeft genomen, maar weet niets van een strafklacht en het GSM nummer van Benny geeft Kris liever niet. We weten ondertussen hoe de sp.a'ers in mekaar zitten, het zijn uitbundige publieke politieke personen tot wanneer er een probleempje is, dan verschuilen ze zich meteen achter de privacy zoals Steve Stevaert, zó eenvoudig is dat. We stuurden Benny een e-mail en vragen hem om een reactie, maar uiteraard geen respons. http://limburg.s-p-a.be/wie-is-wie/?gender=m


Als je dit boek leest dan kan je niets anders dan besluiten dat de PS inderdaad doorspekt is van maffiapraktijken, de bende van Flemalle was daarvan een praktisch voorbeeld, en wat denk je van de Premier?


Criminele bende.
Dat de sp.a een criminele bende is, is niet alleen uit de zaak Cools bekend, maar werd ook aangetoond in het boek dat het Vlaams Belang daarover uitbracht " L'Etat PS , maffia aan de macht". Wat er in Hasselt allemaal gebeurt en in de doofpot wordt gestopt mag ook wel eens in een boek worden gegoten.

Artikel n° : 03/13/4855
Geplaatst : 14:22 4/03/2013

Redactie Morsum Magnificat © Professioneel
Erik Verbeeck ®


Laatste update ( 07 maart 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.