Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936260





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Onveilige toestanden waarvoor Marino Keulen geen oren heeft-Update1
02 maart 2013
Immobiliën Machon lapt de veiligheidsvoorschriften aan haar laars.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.986.000
Lanaken 2 maart 2013.

--- Update 1 11:13 3/03/2013
Lanaken beschermt malafide verhuurders.
Door ons onderzoek naar de leegstand in Lanaken ontdekten wij -waar blijft de oppositie?- dat het pand aan de 2e Carabinierslaan 35 bewoond is door een aantal vreemdelingen -4 tot 15- die in opdracht van een Lanakens bedrijf werken. Dat pand is wellicht volgens het kamerdecreet niet geschikt om verhuurd te worden, het is de taak van Lanaken om dat na te gaan. Wat doet Schepen Sofie Martens die de dienst Ruimtelijke Ordening waarneemt? Ook op de Kiezelweg hokken diverse vreemdelingen die onder meer bij de firma Holtappels werken. Wij beweren zeker niet dat die bewoners criminelen zijn, maar de wijze waarop ze behuisd worden werkt dat wel in de hand. Colruyt had niet alleen last van een ramkraak, maar ook van diverse diefstallen. Op de parking van het bedrijf aan de Beekveldweg staan diverse auto's zonder nummerplaat, afkomstig van de vreemde werknemers, die niet onbesproken zijn, ook dat bedrijf verhuurt aan haar vreemde werknemers die qua woonkwaliteit geen vragen stellen. Wij noemen dat huisjesmelkerij die door Lanaken in stand wordt gehouden.

Criminaliteit.
Toen België voorzitter was van de Europese Unie werden door de federale politie allerlei beloften gedaan, onder meer het in werking laten treden van het politie zakboekje, het uitbreiden van het aantal wijkagenten en het vroegtijdig ontdekken van criminaliteit. Wanneer we weten hoe welig de criminaliteit in Lanaken tiert en er slechts drie politieploegen worden ingezet en dito wijkagenten, dan moet de Lanakense bevolking zich niet afvragen waar het probleem ligt : bij de Lanakense burgemeester Marino Keulen -Open Vld-. Nogmaals : "het Lanakense volk verdient de leiders die ze verkozen hebben". Het is dan ook zeer vreemd dat de organisatoren van de bijeenkomst in het Berenhof, Marino Keulen het roer alweer in de handen liet houden. 
--- einde update 1.

--- Wijziging 10:32 3/03/2013

Tijdens het avondje leuteren over de niet aflatende criminaliteit in Lanaken, voelde de Lanakense burgemeester Marino Keulen zich weer als een visje in het water, omdat hij, geflankeerd door "zijn" politie -sic- het publiek weer met een hoop nonsens kon en mocht bespelen  maar op pertinente vragen kon men niet antwoorden. Aanwezige burgers die nagels met koppen sloegen werden door Marino Keulen ongeloofwaardig gemaakt. De gatlikjournalist van dienst mocht uiteraard ook niet ontbreken.

Onveiligheid genoeg.
Het volk van Lanaken waarvan er velen, zoals uit de verkiezingen blijkt, in hetzelfde bedje ziek zijn als hun Marino, redeneert selectief, als zij er beter van worden, zwijgen ze, wie de mond opent wordt er uiteraard niet beter van en komt meteen op Marino's -de machtswellusteling- niet op de "blauwe", maar op de zwarte lijst, de auteur van dit artikel is er één van. Met onderstaand artikel belichten we twee gevallen van dezelfde firma die in het bekrompen Lanaken faam geniet, echter bij Morsum Magnificat krijgt Machon voor veiligheid en het in gevaar brengen van arbeiders en argeloze zwakke gebruikers, een dikke nul.

MM_212_01_Lanaken_Veiligheid_Machon.pdf

Artikel n° : 03/13/4851
Geplaatst : 10:57 2/03/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 03 maart 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.