Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928444





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Is UW elektrische aftakking ook gevaarlijk ?
30 januari 2007

Verwittig uw stroomleverancier en ook  Morsum Magnificat die opnieuw actie voert.

 

Bezoekers website Morsum Magnificat : 6.746.900 - 10 dec 2020 -

Betekom / Brussel 30 jan. 07

Het onderzoek van Morsum Magnificat tussen 2000 en 2002 bracht mede meer dan 2.500 rapporten in 88 gemeenten en steden, de schandalige en gevaarlijke staat van tienduizenden elektrische aftakkingen van de stroomleveranciers aan het licht. De Staatssecretaris Olivier De Leuze greep toen in, maar de Algemene Directie Energie pleitte verzachtende omstandigheden, toch werd artikel 271 va het A.R.E.I. gewijzigd.




Dit is een levensgevaarlijke aftakking, indien
u zoiets aan uw gevel ziet,  verwittig dan uw stroomleverancier
?n laat het ook aan Morsum Magnificat weten !


Elektriciteit alsmaar duurder.

Iedereen weet het, iedereen kent het, de goednieuws show van de Paarse regering ten spijt, laag weekend nachttarief ten spijt, de kostprijs van de elektriciteit stijgt, dat had Morsum Magnificat 3 jaar geleden al aangekondigd. De grote schuldige daarvan zijn de Gemeenten en Steden zelf.

De Intercommunales.

Het elektrische net is eigendom van de Intercommunales, de gemeenten en steden, zowel de "Zuivere" (W.V.E.M. ? P.B.E. ? Interelectra), als de ?Gemengde? Intercommunales dragen de schuld dat de kostprijs van elektriciteit toeneemt. Zowel de "Zuivere" als de "Gemengde" hebben hun netten gedurende meer dan 60 jaar slecht opgebouwd en laten verloederen, mede door de minder inkomsten als gevolg van de liberalisering van de Energiemarkt worden de prijzen nu duurder.

Veel aftakkingen levensgevaarlijk.

Op 8 augustus 2003 liet Léo ROLAND het leven aan een aftakking van I.E.H. terwijl hij zijn schoenbroer hielp aan de gevel werken uit te voeren. Leo raakte daarbij de niet conforme aansluiting van IEH / Electrabel , Leo werd geëlektrocuteerd, zijn partner blijft met een handelszaak en twee kinderen achter en een rechtszaak is sindsdien aan de gang.  De grote Electrabel heeft tijd en geld genoeg om dure Advocaten te betalen en procedures uit te putten

Controleer zelf uw aftakking en voorkom erger.

Niet conforme aftakkingen vormen een groot risico voor overspanning, kortsluiting, brand ?n elektrocutie, Morsum Maganificat heeft dossiers in haar bezit die dat bewijs leveren, we komen er binnenkort mee naar buiten en publiceren de documenten die Electrabel in minstens twee elektrocuties de das om doen.

Laat het ook aan Morsum Magnificat weten,
voorkom zoals te Meslin Lévêque erger !


Omdat de stroomleveranciers verschrikkelijk arrogant kunnen zijn, hanteren ze het gewoonterecht met uw klachten de draak te steken zoals te Wolfsonk, daar zegde EANDIS tegen de klagende abonnee : ?Och madammeke, gooi er een plastic zak over? ?. , ook daar stak Morsum Magnificat er een stokje voor (zie Morsum Magnificat 132)

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.

Laatste update ( 10 december 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.