Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926380





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Onveiligheid LS aftakking dankzij Morsum Magnificat opgeheven-Update2
27 februari 2013
4Marino Keulen draagt verpletterende verantwoordelijkheid wegens niet conforme netten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.984.100
Lanaken 27 februari 2013

--- Update 2 16:44 1/03/2013
Geen cafépreaat Marino
Hier leest u, dat niet wij maar Marino Keulen cafépraat verkoopt. We maken hem met een aangetekend schrijven diets, dat wij het menen, óók in Lanaken waar normen en wetten door politiek gepamper, passieve corruptie en wanbeleid vervagen. Marino Keulen is een onverantwoordelijke burgemeester en dat zullen wij hem duidelijk maken, niet met woorden, maar met daden.

J1303648_RP_Marino_Cafepraat.pdf
--- einde update 2

--- Update 1 14:16 27/02/2013
Stekeblindheid en puur geldgewin
brengt argeloze burgers in gevaar.
Amper tien huizen van de plaats van de herstelling verwijderd, is er óók een probleem met de aftakking en dat is niet het gevolg van een tussenkomst van derden maar als gevolg van een overtreding op de wet van 10 maart 1925 Hoofdstuk VI art.13 begaan door de eigenaars van het net. Dat artikel in de wet die nog steeds van kracht en verplicht de verdeler om het net, zowel ondergronds als bovengronds, volgens de vigerende normen en wetten te onderhouden en dat gebeurt uit puur geldgewin niet.

Problemen met toevoerleidingen.
Met de regelmaat van een klok ontstaan er problemen, vooral brand met toevoerleidingen. De brandweer en de politie, die onder toezicht staan van de lokale autoriteiten, dus de burgemeester, houden het bij dergelijke voorvallen bij "brand door kortsluiting", de gatlikpers slikt dat en stelt zich quasi nooit vragen. Als Morsum Magnificat dat wél doet worden deze buiten gehouden wegens "geheim van het onderzoek" dat vaak geen onderzoek is ofwel door bevriende en belangenvermengende zogenaamde experts wordt gevoerd. Daarom zal Morsum Magnificat nu anticiperen en de burgemeesters voor hun verantwoordelijkheid stellen, alvorens er calamiteiten zijn.

Bevestiging van verdeelkap los.
Bij de woning aan de Pannestraat 176 is de bevestiging van de verdeelkap door inwerking van weersinvloeden en corrosie los en worden trekkrachten of windbelasting op de verbindingen uitgevoerd. Niettegenstaande de kabels van het type BAXB en VIFB zijn, is er toch mogelijkheid dat er op den duur een kortsluiting in de toevoerleiding ontstaat en dit met alle mogelijke gevolgen van dien. De burgemeester van Lanaken moet, indien hij op de hoogte is van zo'n zelfs mogelijk gevaar, zijn DNB -Inter Energa- en zijn werkmaatschappij -Infrax- inlichten.

Leo, Walter en Georges lieten al hun leven 

Gevaarlijke aftakking
Pannestraat 176 Lanaken



De bevestiging van de verdeelkap -Wiska kop- is bij gebrek aan onderhoud los.
--- einde update 1

Gisterenavond werd er door gedupeerde handelaars in het Berenhof te Veldwezelt een bijeenkomst georganiseerd waar de burgemeester en "zijn" politie -met twijfelachtige competentie- alweer de honneurs mochten waarnemen. In Lanaken werden sinds het sluiten van de coffeeshops te Maastricht, zoals verwacht, nóg meer gewelddadige inbraken gepleegd, daarom hebben de handelaars om de burgemeester aan te pakken, hun "fluwelen" handschoenen aangetrokken. In Morsum Magnificat 211_11 brengen we een verslag over de bijeenkomst in Veldwezelt.

Verantwoordelijk.
De burgemeester, in casu Marino Keulen -Open Vld- draagt betreffende de veiligheid in Lanaken wettelijk gezien -art.135-1 van de nieuwe gemeentewet, niet limitatief- een verpletterende verantwoordelijkheid die hij alleen, als het in zijn politiek kraam van pas komt, waarneemt maar in het kader van het slaan van politieke munt voor struisvogel speelt. De burgemeester mocht gisteren met al zijn geslepenheid, als er netelige vragen dreigden gesteld te worden, telkens weer het brandje blussen. Eén persoon slingerde betreffende een verdacht voertuig verwijten naar de politie maar Marino Keulen kwam tussenbeide en maakte de klager meteen ongeloofwaardig, een specialiteit van Marino Keulen. Het Lanakense volk heeft een leider verkozen die ze verdient, bijgevolg moeten ze niet janken als ze overvallen worden, de burgemeester en zijn politie zijn verantwoordelijk voor de veiligheid in Lanaken.

Witteboordcriminelen.
Over de onveilige elektrische aftakkingen naar woningen wordt in Lanaken niet gesproken, toch schuilt daar een groot gevaar voor personen en goederen en is de gemeente, als mede eigenaar van de netten via de DNB Inter-Energa en haar werkmaatschappij Infrax, mede verantwoordelijk voor de conformiteit van de netten en de aftakkingen naar woningen. Morsum Magnificat heeft tien jaar geleden haar sporen al verdiend en competentie bewezen. Omdat de netten, ondanks de wet ter zake KB 24 maart 2003 -niet limitatief- onveilig blijven, is Morsum Magnificat opnieuw gestart met een onderzoek, een eerste voorbeeld vindt u in onderstaand artikel.

Burgemeester Marino Keulen verantwoordelijk.
Niet conforme aftakkingen zijn levensbedreigend, Georges, Leo en Walter hebben dat met hun leven moeten bekopen, in de zaak Georges en Leo werd Electrabel in het ongelijk gesteld, de zaak Walter moet nog beslecht worden, maar de burgemeester van Vorst-Laakdal, Tine Gielen, -CD&V- weert zich als een duivel in een wijwatervat om de zaak uit de handen van het Turnhoutse Parket te houden. Als de elektrische aftakkingen naar woningen niet conform, de facto gevaarlijk zijn, dan kan de burgemeester daarvoor verantwoordelijk gesteld worden. Morsum Magnificat dat gevestigd is in Lanaken, zal Marino Keulen met een aangetekend schrijven daarvoor in gebreke stellen. Burgers begrijpen niet dat dergelijke niet conforme elektrische netten óók onveilig zijn en het gaat dan niet om een "vermoeden", maar om "vaststaande feiten" waartegen opgetreden moet worden. 

MM_211_10_LS_Lanaken_veiliger.pdf

Artikel n° : 02/13/4842
Geplaatst : 11:28 27/02/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 01 maart 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.