Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926380





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Geert Haesevoets blijft secretaris van Hasseltse sp.a
26 februari 2013
Vermeend "Consultantbureau" is al een poosje opgedoekt.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.980.300
Hasselt / Lanaken 26 februari 2013

--- Update 1 22:43 26/02/2013
Verplichte cursus.
Er wordt ons bevestigd, dat Calog en ander personeel van de PZ HaZoDi verplicht werd om een cursus te volgen die door Geert Hasevoets werd gegeven. Als HaZoDi daarvoor effectief betaald heeft, zal het niet zo moeilijk zijn om dat na te trekken, tenzij die documenten misschien ook verdwenen zijn, want cruciale documenten willen bij HaZoDi op cruciale momenten zoals bij het onderzoek naar de aankoop van vijf auto's -bij Lim-Auto- wijselijk nogal eens verloren gaan, ergo het is daar chronisch.
--- einde update 1

Met ons online artikel van 19 februari 2013 brachten wij het feit dat Geert Hasevoets, gedetacheerd van de federale politie bij de Provincie Limburg, ook secretaris is van de Hasseltse sp.a. We hadden pas vandaag de kans om Geert daarover enkele vragen te stellen, evenals over een vermeend consultantkantoor van hem.


Offline.
Ondertussen is Geert Hasevoets, na ruggespraak met enkele niet nader genoemde personen, wat discreter geworden en is de verwijzing naar hem op de website van de sp.a verwijderd, maar achter de schermen blijft alles zoals het was, zegt Geert ons aan de telefoon, wat blijkt te kunnen volgens zijn informatie bij juristen, hij geeft daarvoor motivatie die wij niet meteen kunnen nagaan maar inderdaad, op de link http://hasselt.s-p-a.be/wie-is-wie/?mandates=lokaal+bestuur
 is zijn naam verdwenen.

Chain Reaction
Geert is nog herstellende van een heelkundige ingreep die hij recent op 19 februari heeft ondergaan, is aan het revalideren maar wil ons toch bereidwillig te woord staan en nu we Geert toch aan de telefoon hebben willen we hem vragen hoe het zit met dat "consultantkantoor". Het duurt wel even vooraleer Geert begrijpt waar we naartoe willen, maar het was geen consultantkantoor en bovendien is het bedrijfje al een poosje opgedoekt, aldus Geert. Het gaat over het bedrijf CHAINreACTion met ondersteuning van praktisch advies & resultaatgerichte begeleiding bij een resem van activiteiten, de firma is bij de KBO -Kruispuntbank- te vinden onder BTW n° 707 470 389. en zou op 1 augustus 1999 zijn opgericht, maar wanneer de activiteit gestopt is, staat niet vermeld. CHAINreACTion zelf is ook te vinden op deze website https://sites.google.com/site/chainreactionpb/

HaZoDi
Wanneer we Geert vragen of dat bedrijfje ooit aan HaZoDi diensten leverde en daarvoor tienduizend euro mocht aanrekenen, ontkent Geert dat formeel, toch werd deze redactie daarover getipt, maar een controle van de boekhouding van HaZoDi kunnen wij niet doen. Het blijft voorlopig dus bij een welles-nietes verhaal. Geert stelt dat zijn enige rol binnen HaZoDi is dat hij de korpschef, vanuit zijn functie als projectbegeleider vanuit het provinciebestuur, ondersteunt in zijn reorganisatie en organisatieontwikkeling wat perfect past in zijn taakomschrijving, voor het overige heeft hij met HaZoDi geen -ver-bindingen.   

Schril contrast.
Het siert Geert Hasevoets dat hij onze vragen beantwoordt en toelichtingen geeft, en dat in schril contrast met Pirard, Hilde Claes en consorten die niet eens het fatsoen hebben om, zelfs na enkele pogingen vragen te stellen, ons te contacteren. Veel te verbergen misschien en bang dat hun kaartenhuisje ineen valt?

Artikel n° : 02/13/4841
Geplaatst : 16:32 26/02/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 27 februari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.