Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926380





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi en Michel Beckers : Hoe lang kan procureur Rubens nog de toon aangeven?
24 februari 2013
Resultaat onderzoeken betreffende Eric Geladé en de schriftvervalsing zijn nog niet bekend.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.978.300
Hasselt / Lanaken 24 februari 2013

Een jaar geleden heeft de huidige korpschef aan drie speurders van de FGP van Hasselt het boekje van Michel Beckers nog eens open gedaan, onder meer dat er werd vastgesteld dat Beckers onterecht meer dan veertigduizend euro aan allerlei vergoedingen zou hebben opgestreken. Ook werd het verhaal opgebiecht dat een inspecteur Michel Beckers medio 2011 bij Geladé heeft gezien en daar een tiental PV's zou geregeld hebben. Dan is er nog een verklaring van Albertine S. die zegt dat Beckers in een hotel in Tsjechië was te horen toen speurders een telefoontap uitvoerden, maar in opdracht van Herman Reynders, toen burgemeester van Hasselt, zouden de speurders niets hebben mogen doen.

Beckers en nog eens Beckers,
Een recapitulatie van de bewezen en -nog- niet bewezen aantijgingen aan het adres van Beckers moet stilaan enkele pagina's beslaan. In een PV wordt ook gesproken van reisjes via Staf Tours waarvan Paul C. in de raad van bestuur van de Lommelse voetbalclub zetelde. Dan zijn er de verklaringen en de met facturen bewezen aankopen van kledij in diverse winkels in Lommel en Hasselt en bij de firma Van Uffelen te Antwerpen die niet alleen politiekledij leverde, maar ook regelmatig bij Beckers op zijn kantoor andere zaken afleverde, op die manier kunnen we een lange lijst vullen, maar niets daarvan wordt onderzocht.

Procureur Rubens.
We herinneren ons het dossier van het Remo Stort van de afvalmaffia van Machiels, een dossier waarin Steve Stevaert óók nogal wat gelobbyd heeft. Na ons onderzoek over het mogelijk storten van radioactief materiaal op dat stort te Houthalen-Helchteren, hebben bronnen van Morsum Magnificat getuigenissen afgelegd, maar procureur Rubens deed, tot groot ongenoegen van de Brusselse speurders, niets!  In het HaZoDi dossier is dat idem dito. Procureur Rubens, een man met stalen handen in fluwelen handschoenen, houdt duidelijk criminelen de hand boven het hoofd. De fraudecel van de CDBC kreeg van Rubens de opdracht om hun onderzoek stop te zetten, terwijl Rubens in zijn bevriende pers laat optekenen dat er onderzoek is gevoerd en niets is gevonden! Een andere bron laat ons weten dat Rubens zelfs passages uit PV's liet verwijderen om verder onderzoek onmogelijk te maken. Hoe dat allemaal mogelijk is en waarom de advocaten van de klokkenluiders hiertegen niets kunnen ondernemen is zeer vreemd.

Remo stort : ook dat ging in de Rubens doofpot!
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=3978&Itemid=0

Parket.
Wij probeerden Procureur Rubens via zijn GSM om een reactie te vragen, maar we krijgen een antwoordapparaat, vijf minuten later werden we opgebeld door het parket met verzoek om naar de persdienst van het parket te telefoneren waaraan wij uiteraard geen gevolg hebben gegeven, we willen het van de procureur zelf vernemen. Het is toch niet de eerste keer dat Rubens de pers te woord staat?

Artikel n° : 02/13/4838
Geplaatst : 14:37 24/02/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © 


Laatste update ( 24 februari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.