Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926381





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi : Hilde Claes in ziekenhuis, politieraadsvergadering riskeert vonken te geven-Update1
21 februari 2013
Beckers en Klaykens zijn nog steeds verdachten en kunnen geen dienst waarnemen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.975.600
Hasselt / Lanaken 21 februari 2013.

--- Update 2 22:28 21/02/2013
Geen dossierkennis.
Karolien Mondelaers heeft na een half uur aarzelen de handdoek in de ring gegooid, voorgesteld wegens "geen" of "onvoldoende" kennis, een voorzitter voor het moment aan te stellen. Mondelaers kon door een situatie van overmacht wegens ziekte van de voorzitter Hilde Claes onvoldoende tijd vrijmaken om de stukken in te kijken. Een voorzitter voor het moment bij stemming aanduiden mislukte zodat uiteindelijk -zoals Morsum Magnificat reeds voorspelde- de politieraad geen doorgang kon vinden.

Waarom is Hilde Claes ziek?
Ter plaatse vernemen we, dat Hilde Claes wegens maag en/of darmklachten in het ziekenhuis zou opgenomen zijn, dat wordt ons achteraf ook nog door een bron bevestigd. Volgens een andere bron zou Hilde Claes wegens familiale problemen gestresseerd zijn. Familiale problemen zijn blijkbaar bij de politiezone HaZoDi schering en inslag, ze zijn daar blijkbaar allemaal ziek uit het zelfde -liefdes-bedje.



Hilde Claes en haar Don Juan Tony Croonen die volgens informanten de stress bij Hilde zou veroorzaken.
--- einde update 2

 MM_211_08_HaZoDi_Aanwervingen.pdf  - gewijzigd artikel -

--- Update 1 15:29 21/02/2013.
Eerste Schepen vervangt Hilde Claes.
We vernemen dat de Politieraad doorgaat, de burgemeester Hilde Claes wordt vervangen door Karolien Mondelaers -CD§V-.
--- einde update 1


Vanavond is er bij HaZoDi weer politieraad, tenminste dat is de bedoeling, maar Hilde Claes is gisteren nacht in het ziekenhuis opgenomen en er is vandaag, kort na de middag, overleg met de korpschef. Mogelijk gaat de politieraad vanavond niet door en dat zou, gezien de belangrijke beslissingen die moeten genomen worden, niet zo verwonderlijk zijn. Mogelijk speelt Hilde Claes het spel en spant ze iemand voor de kar die straks mogelijk de klappen zal mogen incasseren.

Wel degelijk verdacht van schriftvervalsing.
Met ons bericht van 26 december 2012 hebben we in verband met de klacht door Vera Vrancken wegens schriftvervalsing reeds een tipje van de sluiter opgelicht, ondertussen moet blijken dat het onderzoek door het Comité P. zou afgesloten zijn en het Hasselts Parket een rapport dient te maken zodat de zaak voor de Raadkamer kan behandeld worden maar die stap is blijkbaar nog niet genomen, nogal wiedes, de rangen blijven zich sluiten ten nadele van de klokkenluiders en vooral van Vera Vrancken. Op 24 februari 2012 werd door de Raadkamer van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Hasselt beslist dat er tegen beklaagden Beckers en Klaykens bijkomende onderzoeken dienden gevoerd. In dat kader werden bij de Provincie Limburg documenten in beslag genomen die in verband staan met een dubbel verslag van de vergadering van 17 december 2009. Voor die zaken moet de Raadkamer nog beslissen maar Hilde Claes stoort zich niet aan dat onderzoek en het Hasselts Parket talmt blijkbaar tot wanneer Klaykens statutair benoemd is.  

Onwettige aanwervingen.
Tijdens de politieraad van vanavond wil Hilde Claes enkele benoemingen doordrukken, maar volgens Vera Vrancken zijn er al een aantal GESCO aanwervingen gebeurd die onwettig zijn.

Meer volgt in MM_211_08_HaZoDi_Aanwervingen

Artikel n° : 02/13/4834
Geplaatst : 12:11 21/02/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 22 februari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.