Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926381





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Federaal Politieambtenaar Geert Hasevoets ook secretaris van Hasseltse sp.a-Update2
19 februari 2013
Federale politie moet als werkgever doen wat ze moeten doen zegt Jo Wiertz.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.974.500
Hasselt / Lanaken 19 februari 2013.

--- Update 2 22:30 26/02/2013
Geert Hasevoets blijft desondanks ap.a secretaris te Hasselt ...
--- einde update 2


---Update 1 17:07 19/02/2013
Afwezig.
De persdienst van de federale politie laat in een 2e reactie weten dat de betreffende directeur de zaak bekijkt maar deze week afwezig is.
--- einde update 1

Uit informatie die ons in het kader van de HaZoDi affaire werd toegespeeld, blijkt dat Federaal Politieman Geert Hasevoets, die bij het steunteam van Hasselt Tongeren gedetacheerd is, óók nog een politieke activiteit heeft. De Provincie Limburg gebruikt de man voor organisatieontwikkeling dixit Jo Wiertz.

Altijd en overal politiek.
Volgens de federale politie moeten leden van de politie neutraal zijn. Arrondissementscommissaris Jo Wiertz zegt daarover : "dat is het standpunt van de federale en het personeelsbeheer van betrokkene zit bij de federale politie, daar moeten ze doen wat gedaan moet worden", einde citaat. Jo Wiertz is er officieel niet van op de hoogte dat Geert Hasevoets secretaris van de Hasseltse sp.a zou zijn, maar toch staat dat op navolgende link wel te lezen
http://hasselt.s-p-a.be/wie-is-wie/?mandates=lokaal+bestuur

Het is nogal wiedes dat politieambtenaren politiek onafhankelijk zouden moeten zijn, maar we weten dat in dit land alles politiek gekleurd is en Hasselt is een rood bastion waar dit land hoegenaamd zeker niet fier op moet zijn.

PLOT.
Geert Hasevoets werd ook ingeschakeld om bij het PLOT les te geven betreffende het befaamde EFQM-model waarover op het internet genoeg te vinden is. Kwatongen beweren dat de instructeurs bij het PLOT niet over de nodige kwalificaties zouden beschikken en zij die daar les geven óók via hun normale job worden betaald, dus ook hier weer nattevingerwerk over de ganse lijn en wat een zakkenvullerij.

Heelkundige ingreep.
We proberen Geert Hasevoets tevergeefs te bereiken, de man zou onlangs op 12 februari een heelkundige ingreep ondergaan hebben en is nu met herstellingsverlof maar we krijgen de man niet aan de lijn. Ook Gert Cockx van de NSPV kunnen we niet bereiken.

Artikel n° : 02/13/4832
Geplaatst : 15:28 19/02/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
 
Laatste update ( 26 februari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.