Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926382





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
ACW Beerput stinkt en moet meteen open gemaakt worden.
18 februari 2013
Vlaams Belang dient voorstel in tot oprichting parlementaire onderzoekscommissie. Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.969.900
Brussel / Lanaken 18 februari 2013

De katholieken komen na de pedofielen schandalen nu wegens gesjoemel en vermeende fiscale fraude in opspraak, we vragen ons af welke onderzoeksrechter straks weer buiten spel zal worden gezet. Welke naïeveling nog steeds niet begrijpt dat de sossen en de katholieken allemaal boter op hun hoofd hebben en toch voor die partijen stemt, zorgt ervoor dat de samenleving in haar huidige vorm blijft bestaan, waarvoor we uiteindelijk allemaal het gelag zullen betalen.

Fraude.
We mogen ons ook hier afvragen of de belastingcontroleurs die de fraude niet ontdekten of ergo, niet wilden ontdekken, weer buiten schot zullen blijven. De fiscus is een laffe bende die alleen weerloze kleintjes in de tang neemt, één zo'n tang vinden we bij het ontvangkantoor te Aarschot. Is er in dit land nog iets dat correct verloopt? België is arm, ergo virtueel failliet, maar de Belgen hebben 260 miljard euro op de spaarboekjes, de Staatssecretaris moet dringend laten onderzoeken hoeveel belastingontduiking er door die spaarders is geweest, misschien vindt Crombez daar wat geld voor de lege Staatskas.

Vlaams Belang vraagt onderzoek.
De Vlaams Belang-Kamerfractie heeft zonet een voorstel ingediend tot oprichting van een parlementaire onderzoekscommissie inzake het opzetten van fiscale constructies door het ACW.

Vlaams Belang :
Na het debacle rond de Dexia holding waarbij de belastingbetaler voor miljarden euro’s heeft mogen opdraaien voor het wanbeheer en het hele verhaal van het spaargeld van 800.000 Arco spaarders, stond in de afgelopen weken het verhaal van de winstbewijzen van de feitelijke vereniging ACW in Belfius Bank volop in de politieke actualiteit.
Het ACW en haar Waalse evenknie MOC kwamen tot een overeenkomst met staatsbank Belfius waarbij deze laatste de winstbewijzen voor 110 miljoen euro afkoopt. Naast deze verkoop brachten de winstbewijzen over de periode 2003 tot en met 2011 reeds ruim 100 miljoen euro aan dividenden op. Via een doordachte fiscale constructie kon het ACW de belastingen op de ontvangen dividenden beperken tot het luttele bedrag van 58.000 euro. Een gewone vzw of een individu zou op een dergelijke dividendenstroom minstens 25 miljoen euro aan roerende voorheffing betaald hebben. Bovendien rijst de vraag of een gedeelte van de belastingvermindering niet onrechtmatig verworven werd.

NVDR :
Inquisitie.
De katholieken hebben in de middeleeuwen veel rijkdom van de vermeende ketters ingepikt, nu plunderen ze de Staatskas en zitten, zoals de socialisten, in de zakken van de burgers. Als je in 2014 naar de stembus gaat, hou dat dan in gedachte.


Artikel n° : 02/13/4830
Geplaatst : 13:21 18/02/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©



© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.