Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926382





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Gedupeerden ARCO krijgen voor het eerst steun uit politieke hoek.
14 februari 2013
N-VA beaamt zienswijze Dolor : ACW moet coöperanten vergoeden. Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.966.200
Antwerpen- Berchem / Lanaken 14 februari 2013.

Reeds meer dan een jaar schreeuwt belangenvereniging Dolor van de daken dat iedereen/zijn haar verantwoordelijkheid moet nemen voor het ARCO debacle maar al het geschreeuw ten spijt, vindt de media het niet nodig enige aandacht te schenken aan de zienswijze van Dolor noch aan de mening van de ongeveer 800.000 ARCO coöperanten. Alle redenen zijn immers goed genoeg om ervoor te zorgen dat men niet in de aanval gaat tegen politiek "correct" België, maar ondanks dat vonden meer dan 5000 mensen de weg naar Dolor.

N-VA.
Onverwacht, maar niet onterecht, treedt N-VA de stelling van Dolor bij, vraag is nu wanneer de andere politieke partijen dezelfde conclusie gaan trekken. Dolor maakt zich sterk dat zij politiek onafhankelijk is, en wenst dat ook te blijven, wat niet wil zeggen dat politieke steun niet welkom is ten behoeve van de vele ARCO gedupeerden. Dolor, bij monde van afgevaardigd bestuurder Hendrik Boonen, roept N-VA op om zich ook te stellen in de strafprocedure die op 7 november 2011 werd begonnen door Dolor met het neerleggen van een strafklacht. Door de krachten te bundelen kunnen er zich tegen de grote vakantie wellicht meer dan 15.000 gedupeerden hebben opgegeven als benadeelde, besluit Boonen. Meer informatie kan gevonden worden op  www.dolorvzw.be

NVDR.
Het is intriest van Hendrik Boonen om Morsum Magnificat over dezelfde kam te scheren als de linkse en ultralinkse politieke gatlikpers, Morsum Magnificat heeft Dolor nog nooit geweerd, integendeel, we hebben al diverse berichten geplaatst, alleen laat Morsum Magnificat zich door niemand voor de kar spannen of publiciteit maken.


Bron : Dolor
Bewerking : jvds

Artikel n° : 02/13/4824
Geplaatst : 22:53 14/02/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel   
Laatste update ( 14 februari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.